22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

60 kişilik işe 454 başvuru

Bartın'da, İş Kur Müdürlüğü tarafından düzenlenen projeler doğrultusunda Bartın genelinde 454 başvuru yapıldı. Başvurulardan 60 asil 120'si yedek olmak üzere orta öğretim ve ilköğretim okullarına en az 1 kişi olmak üzere görevli yerleştirilecek.

Bartın Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi Salonunda Bartın İş Kur Müdürü Ramazan Erdim, 1. Noter Katibi Berna Özekçi, Milli Eğitim Personel Şube Müdürü Yaşar Erbil Uncu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Neşe Emeksiz ve Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Bat tarafından oluşturulan heyet kura çekimi yaptı. Kuranın şeffaf olması amacıyla vatandaşlar arasından Necmi Özcan ve Güllü Nane de, gözlemci olarak kurayı izledi.

İş Kur Müdürü Ramazan Özdil, il merkezi ve ilçelerde projelerinin devam ettiğini belirterek "İl genelinde toplam 168 kişi seçilecek. Bunun 60'ı merkez ilçede olacak ve 120 yedeği olacak. 114 günlük proje 8 Şubat'ta sona erecek. 8 Şubat'ta ikinci proje başlayacak. 8 Şubat'ta başlayacak projeye bu projede katılanlar hak kazanamayacaklar" dedi.

Kura çekimi sonrasında 60 asil ve 120 yedek isim belirlendi. Kurada çekilen 60 kişinin bir çoğunun kura çekimi yapılan salonda olmaması dikkat çekti. Kura çekimi sırasında isimleri okunanlar sevinçlerini aileleri ile kutladı.
 

iha
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2009 Salı 18:51:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?