18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

600 kişiye sıcak yemek

Ramazan aylarında hizmet veren Bartın Belediyesi Aşevi sıcak yemek dağıtımına başladı.

Bartın'da 200 aileye, toplamda ise 600 kişiye yemek dağıtımı yapılacak.
1994 yılından bu yana fakir ve kimsesizlerin evlerine Ramazan aylarında üç çeşit sıcak yemek ulaştıran Bartın Belediyesi, bu yıl da 200 ailede 600 kişiye sıcak yemek dağıtımına başladı.

Aşevi ile ilgili açıklama yapan Başkanı Ahmet Altıntel, "Belediyemiz tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelerimize Ramazan ayında sıcak yemek ulaştırabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Belediyemiz imkanlarının yanı sıra büyük ölçüde hayırsever kişi ve kuruluşların desteklediği aşevinde pişirilen yemekler her gün belediyemizin aracı ve elemanları ile evlere ulaştırılıyor. Bu uygulamaya destek veren herkese teşekkür ediyorum. Ramazan ayı paylaşma ayıdır. Kardeşlik, hoşgörü ve gönül birlikteliği içerisinde huzurla geçirmeyi arzu ettiğimiz bu mübarek ayda, imkanı olan tüm hayırseverlerimizi ihtiyaç sahipleriyle paylaşmaya davet ediyorum" dedi.

8 personel ile hizmet veren aşevinde haftanın 4 günü et, 1 günü bakliyat, geri kalan günleri de sebze yemekleri çıkartılacak. Ramazanın ilk gününde ezogelin çorbası, tas kebabı ve pirinç pilavından oluşan yemekler, sefer tasları ile evlere ulaştırıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2008 Pazartesi 18:36:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?