17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

8 Mart etkinlikleri toplantısı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları için ortak bir program oluşturmak ve Bartın'da düzenlenecek 8 Mart etkinliklerinde birliktelikte hareket etmek amacıyla toplantı yapıldı.

Bartın Belediyesi'nin daveti ile yapılan toplantı Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Ahmet Altıntel başkanlığındaki toplantıya, Bartın Kadınlar Dayanışma Derneği Başkanı Nurhayat Sütlü, dernek yöneticisi Avukat Nilgün Saban, Eğitim-Sen adına Eylem Yılmaz Dönertaş, Yardımsevenler Derneği adına Mine Yalçın, Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Nevaz Küçükekşi, Özel Eğitim ve Rehberlik Gerektiren Çocukları Koruma Derneği Başkanı Günay Dağlıoğlu, TMMOB İl Temsilcisi Ayşe Sevtap Uzun, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Ali Kaya ile dernek üyesi Yeşim Önür, İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü adına Çiğdem Tekelin, Bartın Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Esin Eren, Bartın Barosu adına Av. Arzu Kaptan ve Av. Semdal Çınçın, İl Sağlık Müdürlüğü adına Ayşin Akdağ, Bartın Orman Fakültesi adına Dekan Yardımcısı Selma Çelikyay, Bartın Meslek Yüksek Okulu adına Ayşe Özdemir katıldı.

Toplantının başında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Altıntel, sivil toplum örgütlerine belediye olarak büyük önem verdiklerini söyledi. Altıntel "2006 yılında 8 Mart kutlamalarını belediyemiz önderliğinde yine sivil toplum örgütlerinin etkinliklerinin yer aldığı bir program ile gerçekleştirmiştik. 2008 yılı kutlama programını da daha geniş katılımlarla ve ses getirecek etkinliklerle yapmayı arzu ediyoruz. Bu amaçla bugün büyük bir kesime hitap eden sivil toplum kuruluşları ve kurumlarla toplandık" dedi.

İlk toplantıda kutlama takvimi ve etkinlikler ana hatları ile belirlendi. 8 Mart kutlama programının tespiti için ikinci toplantı 18 Şubat 2008 Pazartesi günü yapılacak.

iha
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2008 Perşembe 16:13:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kadinhaberleri IP: 88.251.143.xxx Tarih : 8.03.2008 15:37:10

8 martta iki karanfil dağıtıp kutlama mesajı yollamakla bu işler olmaz. www.kadinhaberleri.com dan bakın 8 marta bir de...