18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

9 yıl sonra gelen zafer!

9 YILLIK HUKUK MÜCADELESİNİ KAZANDI

2001 yılında geçirdiği trafik kazasında ayak parmakları kesilen Seyfi Gerçek, aradan geçen 9 yılın ardından Sigorta Şirketine açtığı davayı kazandı ve 11 bin lira tazminat aldı.

Yıllardır haklı olduğunu kanıtlamak için mücadele eden Seyfi Gerçek, sonunda mutlu sona ulaştı. 2001 yılında yaşadığı trafik kazasında ayağında kalıcı sakatlık meydana geldiğini anlatan

Gerçek, şöyle konuştu: "O tarihten bugüne kadar sigorta konusunda mağdur oldum. Açılan dava sonucu tazminat alamadım. Daha sonra Bartın'da faaliyet gösteren Gurup Merkez Hasar Şirketi Bartın İl Müdürlüğüne başvuruda bulundum. GMH Bartın İl Müdürü Erdoğan Ablak, bana bu meselenin kısa bir süre içerisinde sonuçlanacağını ve tazminatı alabilmemde hiçbir sıkıntı çekmeyeceğimi söyledi."

2001 yılında geçirdiği trafik kazası sonrasında ilgili Sigorta Şirketine dava açan Seyfi Gerçek, 9 yıldır sonuçlandıramadığı davasını Gurup Merkez Hasar Şirketi aracılığı ile 45 günde sonuçlandırdı. GMH tarafından yürütülen takip sonucunda şirkete vekalet veren Seyfi Gerçek'e 45 gün sonra 11 bin lira tazminat ödemesi yapıldı. Gerçek, Gurup Merkez yöneticilerinin bu işi kısa sürede tamamlayacaklarını belirtti. Onlara vekaletname verdiğini belirten Gerçek, sözlerine şöyle devam etti: "45 gün süre

içerisinde ilgili sigorta şirketinden tazminatımı aldım. Bu vesileden dolayı GMH Bartın İl Müdürü Erdoğan Ablak'a teşekkür ederim. Benim gibi durumda olanlar ve önemsemeyenler mutlaka bu tür davaların peşini bırakmasın."

2001 yılında geçirdiği trafik kazası ile hayatı kararan Seyfi Gerçek, birçok dava açmasına, bir çok itiraz yapmasına karşılık bir netice alamadı. Uzun yıllar süren dava neticesinde Seyfi Gerçek'e yakınları ve arkadaşları, "Artık bu davadan vazgeç. Bak, bir sonuç alamıyorsun, boşu boşuna uğraşma" dedi. Bu uyarıları dikkate almayan Gerçek, davadan vazgeçmedi ve peşini sürdü. Gurup Merkez Hasar Şirketi aracılığı ile 9 yıllık mücadelesini mutlu sonla bitiren Seyfi Gerçek'in davayı kazanarak tazminat alması diğer kazazedeleri de umuda bağladı.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2010 Pazartesi 10:31:02
Güncelleme :24 Mayıs 2010 Pazartesi 17:13:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?