17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Abdipaşa'da refüjlere akasya

Bartın'ın Ulus İlçesi Abdipaşa belediyesi tarafından, kentin güzelleştirilmesi çerçevesinde beldenin içinde bulunan refüjlere akasya ağacı dikildi. Ayrıca beldedeki kavşaklara karayolları tarafından sinyalizasyon sistemi takıldı.

Abdipaşa Belde Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, beldenin güzel görünüme kavuşması için çevre düzenlemesine önem verildiğini söyledi. Belde içerisindeki refüjlere toplam 100 adet akasya ağcının dikildiğini kaydeden Başkan Yaşar Dönmez, girişimler sonucunda karayolları tarafından trafiksinyalizasyon sistemi kurulduğunu ifade etti.

Beldes çalışmaları kapsamında Bartın il genelinde en çabuk hizmet yapan belediye olma özelliklerinin olduğunu, halkın rahatı için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduklarını belirten Dönmez,"Amacımız beldemizi güzel görünüme kavuşturmaktır. Bunun için beldedeki refüjlerin tamamına akasya ağacı diktik. Ayrıca Karayolları Bölge Müdürlüğü, beldenin iyi görünüme kavuşması için bize yardımcı oluyor. beldenin giriş ve çıkışına sinyalizasyon sistemi takıldı. Şimdi Abdipaşa'da trafik daha güvenli hale geldi. Karayolları Bölge Müdürlüğümüze desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Ayrıca Başkan Dönmez, akasyaların büyümesinin ardından beldeye giriş ve çıkışlardaki noktalarda görünüm daha güzel olacağını ve hizmetlere her yönden arama verilmeden devam edileceğini söyledi.

.
Yayın Tarihi : 20 Mart 2008 Perşembe 09:04:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Fehmi AKSAKALOĞLU IP: 85.99.236.xxx Tarih : 20.03.2008 20:26:37

Sn.Başkanı beldemize yaptığı güzel çalışmalarından dolayı kutlar,başarılarının devamlılığını dilerim.