17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Aday memurlar eğitimde

BÜ'DE ADAY MEMURLAR EĞİTİMİ BAŞLADI

Bartın Üniversitesi’nde aday memur hazırlayıcı eğitimi başladı.

Bartın Üniversitesi’nde aday memurların yetiştirilmesine yönelik verilen Temel Eğitimin ardından "Aday Memurları Hazırlayıcı Eğitim, Hazırlayıcı Büro Eğitimi" verilmeye başlandı.

İki hafta sürecek eğitim süresi boyunca Bartın Üniversitesi’nin tanıtımı, Üniversitedeki birimlerinin, fakültelerinin, enstitülerin ve yüksekokulların tanıtımı yapılacak. Bu birimlerde görev alan memurların görev ve sorumlulukları ile ilgili bilgiler verilecek. Eğitim programının açılışında konuşan Bartın Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Azize Toper Saygın, "Sizinde bildiğiniz gibi yeni kurulan bir üniversiteyiz. Yapacak çok işimiz olduğu için bu onurlu ve meşakkatli yolda aday memurlarımızdan kıdemli olanlara kadar hepinizin önemli sorumlulukları var. Yöneticilerimiz haklı olarak bu eğitimin sonunda memurların iyi yetişmiş olmasını bekliyorlar. Çalışkan, işinin gerekenlerini yerine getiren, özverili ve saygılı elemanlarla çalışmak istiyorlar. Değerli eğitmenlerimiz burada manevi değeri olan bir görevi de üstlenmiş oluyorsunuz. Sonunda bu memurlarımız, kendinizi şimdiden iyi geliştiriniz. Her konuda bilgi ve kültürünüzü arttırınız. Yurt ve vatandaş sevgili ile dolu, güler yüzle olduğu kadar saygılı, insanlara yardımcı, disiplinli ve bilgili memurlar olunuz" dedi.

Bartın Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Azize Toper Saygın, "Şuan bu konumda olabilirsiniz ama unutmayınız ki, aldığınız bu eğitimler ve kendinizi geliştirmenizle sizden sonra gelecek aday memurlara göre sizde bir nevi yol gösterici uzmanlar olacaksınız. Yaptığınız şeyleri örnek alacaklar. Hepinize başarılı ve yüz ağartıcı olan bir eğitim dönemi diliyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2010 Perşembe 08:54:02
Güncelleme :25 Kasım 2010 Perşembe 09:09:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Abdullah Şelale IP: 78.169.35.xxx Tarih : 28.11.2010 23:14:46

Hocamızın soyadı Saygın değil KAYGIN'dır.