17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Aday memurlar yemin etti

ADAY MEMURLAR YEMİN ETTİ

Bartın Üniversitesi'ne (BÜ) 2009 yılında açıktan atanan 28 aday memurun yemin töreni yapıldı.

Bartın Üniversitesi tarafından düzenlenen "Aday Memurların Yetiştirilmesine Yönelik Temel Eğitim Sınavında" başarılı olan personele yemin töreni yapıldı.

Törene BÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Azize Toper Kaygın, BÜ Personel Dairesi Başkanı Mehmet Ali Kaleli, BÜ Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Feridun Badur, BÜ İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı Songül Kişioğlu, BÜ Öğrenci İşleri Dairesi Başkanı Yusuf Türkay, BÜ Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Halil İbrahim Yıldız, BÜ Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Enver Sadak, BÜ Yapı İşleri ve Teknik Dairesi Başkanlı Hacı Ömer Odabaş ve BÜ Hukuk Müşaviri Aydın Kara katıldı.

BÜ konferans salonunda düzenlenen törende konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Azize Toper Kaygın, "Bugün birbirinden parlak, ışıltı saçan 28 memurumuzun yemin töreninde bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Yurt sevgisiyle dolu olarak mesleğinizi en iyi şekilde icra edeceğinize inanıyorum. Kanunlarla belirtilmiş yükümlülüklerinizin ve haklarınızın bilincinde olarak kendinizi sürekli geliştirmenizi, kendinize yüksek hedefler belirlemenizi istiyorum. Ülkemiz, bu şekilde daha iyi seviyelere ulaşacaktır" dedi.

Konuşmaların ardından BÜ Personel Dairesi Başkanı Mehmet Ali Kaleli ile birlikte yemin metni okundu. Daha sonra Daire Başkanları tarafından memurlara yemin belgeleri takdim edildi.

ADAY MEMURLAR YEMİN ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Mart 2011 Salı 12:41:05
Güncelleme :3 Mart 2011 Perşembe 12:18:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?