18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

Adaylardan birlik çağrısı

HAS PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYINDAN BİRLİK ÇAĞRISI

Halkın Sesi Partisi (HAS) Bartın 1. sıra milletvekili adayı Harun Gündoğan, Bartın'ın HAS Parti ile yeniden inşa edeceklerini ve uzaktan yönetimin yapılmayacağını belirtti.

HAS Partisi Bartın 1.sıra Milletvekili adayı Harun Gündoğan yaptığı açıklamada önemli mesajlar verdi. Türkiye'de soğuk savaş siyasetinin geri kaldığını ve bunun yerine tüm Türkiye'yi kucaklayan bölmeyen, ayırt etmeyen, kutuplaşmayan bir parti olduğunu belirten Gündoğan, "Bartın'da da ülkede de, halk her geçen gün fakirleşmektedir. Halka erzak ve kömür vererek insanları oy baskısı alma devri son bulacaktır. Sormak gerek. Yapılan yardımlar kimin parası ile yapılıyor? Yardımlar zaten yardımı alan halkımızın verdiği parlar ile yapılıyor. Türk milleti asildir, onurludur. Erzak ve kömür yardımı yapılarak halkı ezik hale getirmenin anlamı yoktur. Türkiye'de şu anki sistem halkı ezik birilerine muhtaç etme önüne doğru gitmektedir. Halkın Sesi Partisi ile bu ezikliden

inşallah kurtulacaktır, bu ülke insanını. Biz önce insana hizmet edeceğiz medya patronlarına, ihale avcılarına, zadeganlara değil, yıllardır süren 'Kemal Ficsher' ve 'Erdoğan' ekonomi sitemi yok edilecektir. Bizim iktidarımızda halk kazanacak, zadeganlar değil. Bu ülke 8 yılda 360 milyar dolar dış kaynak, 278 milyar dolar iç kaynak olmak üzere toplam 638 milyar dolar ek kaynak kullanmıştır. Bu kaynak nereye gitti? Bunun hesabını birileri vermek zorundadır. Bu ülke dünyada en fakir 3 ülke içindedir. 'Kişi başı milli gelir 10 bin dolar' deniyor. Bunlar hesap bilmiyorlar herhalde. HAS Parti iktidara gelince ilk işlerinden biri de 8 yıllık hükümete hesap dersi vermek olacaktır. Halkın gözünün içine bakarak 'Ben sana yılda 10 bin dolar para koyuyorum cebine'

demek insanlık suçudur. Bartın için yıllardır yapılan bir şey yoktur. Geriye dönüp baktığımızda her şey gözle görülür noktadadır. İşsizlik hat safhada. Devlet kamu binalarını yapmakla övünüyor. Sadece icraat bunlar. Halkın karnını doyurmuyor maalesef. Bartın'da sosyal ve kültürel acıdan da bir proje üretilmemiştir. Bugün Kozcağız beldemizin durumu ortada. Kasabadan çok köy görünümünde. Bu bölgeye sanayileşme ile can vereceğiz. İnşallah HAS Parti iktidarı ile de Kozcağız ilçe olacaktır. Sakın yanlış anlaşılmasın. Kozcağızlı hemşerilerim tarafından il sözü vermiyoruz. Köylerdeki kanalizasyon ve lavım çukurları tamamen yeniden düzenlemektir. Merkeze 10 kilometre olan köylerimiz belediye sınırlarına alınması için yerel yönetimle istişareli çalışılacaktır. İlk 3 yıl içinde Bartın'da ki işsizlik oranı yüzde 5'lere indirilecektir. Kestane, fındık,seracılık ,çilek ve süt üreticisi hemşerilerime müjdeler olsun. Artık emeklerinin karşılığını tam anlamı ile alacaklar. Her üretici sınıfı için kooperatifler kurularak herkes kendi ürününü pazarlayarak rahat bir ekonomik anlamda nefes alacaklardır" dedi.

HAS Parti Bartın 1. sıra milletvekili adayı Harun Gündoğan, "HAS Parti olarak Bartın'da yapıcı birleştirici olacağız. Kim hangi siyasi görüş de olursa olsun başımızın üstünde yeri vardır. HAS Partinin bu ülkede düşmanı yoktur. Siyasi rakibi de yoktur. Amacımız siyasi rakiplerimizi kötülemek inceltmek olmayacak, bugüne kadar yapılan yanlışların mücadelesi verilecektir. Bartın'a hizmet önceliğimiz olup siyasi kavgalardan uzak kalacağız. Bu kavgaların zararının sadece Bartın halkına olacağının bilincindeyiz. Bu ülkede de Bartın'da da taraflı bir hükümet vardır. Bunları kimse inkar edemez. Ben bir siyasi partinin temsilcisi de olsam hükümet beni dışlamamalı. Devlet millet varsa vardır. Millet olmadan devlet olamaz. 12 Eylül referandumu niye yapıldı? Bence boşuna hala 12 Eylül Anayasası yürürlüktedir. Neden mi? Birileri dokunulmazlıkların arkasına sığındıkları için. 13 Haziran tarihinden sonra kimse dokunulmazlıkların arkasında kalamayacak. Ben önce bir siyasi partinin temsilcisi olarak değil bir Bartın sevdalısı olarak tüm siyasi parti adaylarına çağrı da bulunmak istiyorum. Gelin bir günde olsa hep beraber halkın karşısına çıkalım. Medya yada gazetelerde birlik mesajı centilmence mücadele mesajı verelim. Kavgadan sadece medya aracılığı ile birbirimizi karalamaktan vazgeçelim derim. Proje üretelim Bartın'ı artık uzaktan kumanda ile yönetilmekten kurtaralım. 13 Haziran'da Bartın'da kazanacağımızdan hiçbir endişem yoktur. Şimdiden HAS Parti iktidarı tüm ülkeye de Bartın'a da hayırlı olsun. Güneş doğdu, devran dönecek" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2011 Perşembe 13:24:01
Güncelleme :21 Nisan 2011 Perşembe 17:04:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?