17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Ak parti "evet" için dolaşıyor

AK PARTİ

AK Parti Bartın İl Başkanlığı, İl Genel Meclisi üyeleri ve teşkilat mensupları, 12 Eylül 2010 Anayasa değişikliği referandum çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç'un esnaf ve köy ziyaretlerinin yanı sıra İl Genel Meclisi üyeleri ve teşkilat mensupları da gruplar halinde köyleri ziyaret ederek, Anayasa değişikliği referandumunda "Evet" oyu için destek istemeye devam ediyor. AK Parti Bartın İl Başkanı Yakup Ulupınar, İl Genel Meclisi Üyesi Kenan Dursun, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Bartın Merkez İlçeye bağlı Çakırdemirci, Çakırkadı ve Çakırömerağa köylerini ziyaret ederek, köylülere anayasa değişikliği hakkında bilgiler verdi. İl Başkanı Yakup Ulupınar köy ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda, 12 Eylül'de gerçekleştirilecek olan referandumun Türkiye için çok önemli olduğunu belirterek, "Hangi siyasi partiye gönül verirseniz verin ancak bu referandumda ülkemizin geleceğini düşünerek oy kullanın" dedi.

Türkiye'nin darbe anayasasından kurtulması için herkesin mutabık olduğunu belirten İl Genel Meclisi Üyesi Kenan Dursun, Bartın merkez, ilçe, belde ve köylerinden anayasa değişikliği için çok yüksek oranda "Evet" oyu beklediklerini söyledi. "Türkiye'nin demokratikleşmesi, ekonomik kalkınmayı hızlandıracaktır" diyen Dursun, "Köydes projesi ile köylere çok önemli hizmetler yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2010 Pazartesi 10:35:04
Güncelleme :23 Ağustos 2010 Pazartesi 10:43:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?