22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

AK Parti adayından BTSO'ya ziyaret

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Emin Özkan, Bartın Ticaret ve Sanayi Odasını (BTSO) ziyaret etti.


AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Emin Özkan, AK Parti İl Başkanı Yakup Ulupınar, AK Parti Bartın Merkez İlçe Başkanı Recep Ünal Çil, AK Parti İl Genel Meclisi aday adayları Bartın TSO Başkanı İsmail Toksöz, TSO çalışanlarını ziyaret etti.

Ziyaret sırasında TSO Meclis Başkanı Halil Çelen, TSO Başkan Yardımcısı Erkan Eroğlu ve TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Akmaz da hazır bulundu.
AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Emin Özkan, seçilmeleri durumunda Bartın TSO'dan fikir ve çalışmalar yönünde destek istediklerini söyledi. TSO'nun belediyecilik çalışmaları yapacakları dönemde en yüksek fikirlerine ihtiyaç duyacakları bir yer olduğunu belirten Özkan, şöyle konuştu: "Bartın'ı önümüzdeki dönemde daha iyi yerlere taşıma noktasında sizlere büyük görev düşüyor. TSO, sivil toplum kuruluşlarının en önünde olanlarındandır.

Görüşleri dikkate alınması gereken kuruluşların başında gelen yerdir. Sizle beraber ve temsil ettiğimiz ticaret ve sanayi camiasının fikirlerini alarak hep birlikte hizmet etmek ve Bartın'daki kalkınma hamlesini yapma arzusu içerisindeyim."
Bartın'ı marka şehir yapmak istediğini anlatan Özkan, sözlerine şöyle devam etti: "Tarihi yapılarıyla ve doğal güzellikleriyle önemli bir kent olan Bartın Batı Karadeniz'in incisidir. Adeta saklı bir hazine. TSO ve üyeleriniz olan iş adamlarınızla birlikte Bartın'da kalkınma hamlesini hızlı bir şekilde başlatmak istiyoruz. İşsizlik ve ticari yapı açısından gerekli hizmetleri yaparız diye düşünüyorum."


Bartın TSO Başkanı İsmail Toksöz de, "İnşallah başaracaksınız. Sivil toplum örgütleri çok önemli" diye karşılık verdi.
AK Parti Bartın Belediye Başkanı Emin Özkan ve AK Parti heyeti TSO Başkanı İsmail Toksöz ve TSO yöneticileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Belediye Başkan adayı Emin Özkan, TSO çalışanları ile de görüştükten sonra Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sabri Tutum, Ulus Şoförler Odası Başkanı Osman Ozan ve Bartın İşçi Emeklileri Derneği İsmail Kulaç'ı da ziyaret ederek sohbet etti.

İha
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2009 Perşembe 19:34:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?