18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

AK Parti Bartın teşkilatları start verdi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bartın Merkez İlçe Başkanlığı yönetimi yerel seçim çalışmalarının startını verdi. Merkez ilçe yönetimi Aladağ Mahallesi'nde vatandaşlar ile bir araya geldi. 

Ak Parti Merkez ilçe yönetiminin Aladağ mahallesinde düzenlediği toplantıya mahalle sakinleri yoğun bir ilgi gösterdi. 

Yapılan ziyarette AK Parti Bartın Merkez İlçe Başkanı Ünal Çil, Aladağ Mahallesindeki vatandaşlara AK Parti'nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Çil, "Buraya gelme nedenimiz mahalle sakinleri ile tanışmak, sorunları dinlemek, bunlara çözüm üretmek ve sıkıntılarınıza ortak olmak için yanınıza geldik. 

Biliyoruz ki, mahallenizin birçok sıkıntısı var. Bizler gelmiş olduğumuz bu görevde bunların takipçisi olacağımızı bilmenizdir. Bu nedenle önümüzdeki yerel seçimlerde de sizlerin karşınıza sizlerin derdine ortak olacak, sorunlarınızı anlayan, bunlara proje ürete bilecek AK Parti ile birlikte bir bütün olarak sadece Aladağ Mahallemizin sıkıntılarını çözmek değil tüm Bartın'ımızın sıkıntılarını el ele vererek yaşanabilir bir Bartın için iyi bir başkan adayını belirleyerek çalışmalarımıza daha hızlı ve daha verimli bir duruma getirmek için çalışıyoruz. Sizlerden bu önümüze gelen fırsatı iyi değerlendirip iktidar partisinin avantajlarını Bartın'a kazandıracağınızı şu görmüş olduğum samimi ortamdan anlıyorum. Burada konuşmama sonun verirken bizlere göstermiş olduğunuz sıcak yaklaşımınızdan dolayı yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum ve bundan sonrada sizlerle hep beraber mahallemize gelerek sıkıntılarınızı tekrar dinleyip bir çözüm yolu ve proje üreteceğimizi bilmenizi isterim" dedi. 

Konuşmanın ardından mahalle sakinlerinin sıkıntılarını ve mahallenin genel sorunlarını dinleyen AK Parti Bartın Merkez İlçe Başkanı Ünal Çil, sorunların çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını ve AK Parti Belediyesi ile birlikte Aladağ Mahallesinin yaşanabilir ve huzurlu bir mahalle olması için çalışacaklarını sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2008 Pazar 16:29:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?