17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

AK Parti seçim bürosu açıldı

AK PARTİ SEÇİM BÜROSU AÇILDI

12 Haziran seçimleri öncesinde partilerde hareketlilik yaşanmaya başladı. AK Parti Bartın İl Başkanlığı seçim bürosunun açılışını yaptı.

Bartın merkez Şadırvan Caddesi üzerinde bulunan seçim bürosunun açılışına AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Kartal, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Bartın Belediyeler Birliği Başkanı Metin Çetin, Apdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Arıt Belediye Başkanı Şahidi Kuşçu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Recep Ünal Çil, İl Genel Meclisi üyeleri, AK Partililer ve vatandaşlar katıldı. Açılışta konuşan AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, "AK Parti döneminde Bartın'a bir çok işler yaptık. Memlekete huzur geldi. Musluklardan sular akmaya başladı. Muhalefet zamanında çeteler esnaflardan haraç alınıyordu. Esnafımıza şu anda telefon açıp para isteyen var mı? Çetelere son verdik. Fabrikalar açıldı. İstihdam arttı, işsizlik azaldı. Bundan sonra da AK Parti olarak icraatlarımıza devam edeceğiz. 12 Haziran seçimlerinin herkese hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Konuşmaların ardından seçim bürosunun kurdelesi davetliler tarafından kesildi. Daha sonra AK Parti'ye katılanlara İl Başkanı ve Milletvekili tarafından AK Parti rozetleri takıldı.

AK PARTİ SEÇİM BÜROSU AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2011 Cuma 14:52:03
Güncelleme :22 Nisan 2011 Cuma 14:54:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?