17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

AK Parti'de seçim hazırlıkları

Adalet ve Kalkınma Partisi Bartın Merkez İlçe Başkanlığı seçimleri için adaylar belirlenmeye başladı.

Ak Parti kurucu üyelerinden Recep Ünal Çil, Merkez İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
AK Parti Bartın İl Teşkilatında, AK Parti İlçe Başkanlığı seçimleri heyecanı yaşanıyor.

AK Parti Bartın Yerel Yönetimler Başkanı Recep Ünal Çil, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. AK Parti sevgisi ile Merkez İlçe Başkanlığına aday olduğunu söyleyen Recep Ünal Çil, "Ak Partinin şimdiye kadar bütün kademelerinde görev aldım. En son Yerel Yönetimler Başkanlığı görevini yaptım.

Merkez İlçe Başkanlığının önemini bildiğim ve tüm teşkilatlarla uyum içinde çalışabileceğim için aday gösterildim. Çalışmalara şimdiden başladık. Tüm delegelere ulaşıyoruz. Yerel seçimler için, Bartın ve çevrelerimiz için projelerimiz var. Seçimlerden önce hazır hale geleceğiz. Seçim programı çalışmalarına Merkez İlçe Başkanlığına seçildiğimiz andan itibaren başlayacağız. Benden başka 2 aday arkadaşım daha var.

Onlar yalnız çalışıyorlar. Onlara göre Ak Parti içinde daha eskiyim ve Ak Parti sevgisi ile bu işi yapıyorum. Yapılacak işlerin bilincindeyiz" dedi.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı adayı Recep Ünal Çil, teşkilat olarak amaçlarının Bartın ve çevresindeki tüm belediyeleri AK Parti yapmak olduklarını ifade etti.

İha
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2008 Pazartesi 14:42:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?