22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Akarsu adına anma sitesi açıldı

İngiltere'de kurulan ve amacı yaşamını yitiren sevdikleri sanatçıların anılarını yaşatmak olan "gonetoosoon" isimli internet sitesinde Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden ünlü Rock şarkıcısı Barış Akarsu için de sayfa açıldı.
İngiltere'deki Barış Akarsu hayranları, ünlü sanatçının anılarını yaşatmak için İngiltere'nin ünlü internet sitelerinden "gonetoosoon" da sayfa açtı.

Site sahibi ve kurucusu Terry George, Barış Akarsu'nun ailesine iletilmek üzere Barış Akarsu adına bu sayfayı açan ve yurt dışındaki hayranları ile Türkiye arasında köprü kuran Deniz Toksoy'la sürekli iletişim halinde oluyor. Terry George, Deniz Toksoy'a yolladığı mesajda, "İngiltere'de olan yabancıların her gün Barış Akarsu'ya olan ilgisi artarak devam
ediyor. Bundan gurur, onur ve mutluluk duyuyorum. Bu kadar genç yaşta 'Kalbinizden sevgiyi eksik etmeyin, sevgi her şeyin anahtarıdır ve paylaştıkça çoğalır" diyebilecek kadar anlamlı, içi sevgi dolu bir anlayışı fark edebilen, bunu hayranlarına anlatabilen, sevgisini yayan birini ayakta alkışlamak ve anısına her zaman sahip çıkmak ve korumak gerekir" dedi.


Barış Akarsu'nun İngiltere'deki bazı hayranları ünlü sanatçının ismini torunlarına vermiş, bazı hayranları da teneffüs zilini Barış Akarsu'nun şarkısı haline getirmişti.

iha
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2009 Perşembe 12:14:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?