22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Akarsu hayranları buluştu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 4 Temmuz 2007 tarihinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden ünlü Rock şarkıcısı Barış Akarsu'nun Türkiye'nin bir çok yerinden gelen hayranı İstanbul'da yapılan Fan toplantısında bir araya geldi.


İstanbul'da düzenlenen Barış Akarsu Fan toplantısına Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu, Gazeteci Yüksel Aytuğu, Türkiye Hapkido Federasyonu Başkanı Şükrü Kınıtaş, Barış Akarsu'nun menajeri Neşe Açıker, Ankara, Bartın, Bursa, Çanakkale, Manisa, Muğla, Antalya, İzmir, Tekirdağ, Karabük, Zonguldak, Kars, Ağrı ve Erzurum'dan gelen bir çok Barış Akarsu hayranı katıldı. Ünlü Rock Şarkıcısı Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu, Fan toplantısının açılışında duygusal bir konuşma yapınca Barış Akarsu hayranları göz yaşlarına boğuldu. Anne Akarsu, oğlu için gösterilen sevgi için herkese teşekkür ederek, kendisi de gözyaşlarına boğuldu.

Fan toplantısına katılan bazı isimler de Barış Akarsu için duygu ve düşüncelerini ifade etti. Barış Akarsu'nun ölümünün ardından arkasında bıraktığı Barış Akarsu hayranları, İzmir Tepecik Hastanesi'ndeki lösemili çocuklara yardım konusunda ve Barış'ın yurtdışında 2 yabancı Barış severlere yönelik çalışmaları hakkında da bilgi verici konuşmalar yapıldı.


Barış Akarsu'nun ölümünün ardından 2. kez yapılan Fan toplantısında Barış Akarsu'nun sevgisini derinden hisseden Barış Akarsu hayranları, ünlü sanatçıyı unutmayacaklarını ve adını yaşatacaklarını bir kez daha göstermiş oldu.

iha
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2009 Cuma 16:38:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
betül ateş IP: 78.176.204.xxx Tarih : 15.02.2009 14:57:50

barış akarsu ve onun gibilerini unutmak mümkünmü.Onu ve onun gibilerini hiç bir zaman unutmıycam.onun adını hep yaşatıcaz.