17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Akarsu hayranlarından yılbaşı kartı

Muğla'nın Bodrum ilçesi Torba Kavşağı'nda 4 Temmuz 2007'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden ünlü rock şarkıcısı Barış Akarsu'nun 2009 yılbaşı tebrik kartı, takvimi ve hediyelik eşyaları yapıldı. Barış Akarsu'nun sevenleri tarafından yapılan çalışmalar yurt dışındaki birçok ülkedeki binlerce Barış Akarsu hayranına gönderiliyor.
2009 yılı Barış Akarsu'nun hatırlanması ve gönüllerdeki yerini koruması için güzel bir yıl olacak. Barış Akarsu'nun sevenleri, Barış Akarsu'yu herkese hatırlatmak için güzel bir çalışmaya imza attı. Ünlü Rock şarkıcısı Barış Akarsu'nun yurt dışındaki yabancı hayranlarına Deniz Toksoy'un Barış'ı Anlayanlar Grubundaki (BAG) arkadaşlarıyla birlikte hazırladığı 2009 Barış Akarsu masa takvimi ve Barış temalı yılbaşı tebrik kartları yollanıyor. Barış Akarsu'nun yurt dışında gün gectikçe artan yabancı
hayranlarına daha önce de Barış'ın CD'leri ve hediyelik hatıra eşyaları ücretsiz yollanıyordu. Bu kez de Barış Akarsu'nun yeni yıl tebrikini alan yabancı hayranları hem mutlu oluyor hem de duygulanıyor.


Paketleri ellerine ulaşan İngiltere, Almanya, Yunanistan, Norveç, Fransa, Kanada ve Avrupa'daki bir çok ülkedeki Barış Akarsu'yu sevenler, Barış Akarsu'yu sevip hayran olmakta ne kadar haklı olduklarını ve onun güzel yorumuyla seslendirdiği şarkıları dinlemeye devam edeceklerini, hatırasını her zaman koruyup yaşatacaklarını ve onu çok sevdiklerini belirtiyor.

İha
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2008 Çarşamba 13:07:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?