15
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Akarsu'nun motorları sergileniyor

Muğla'nın Bodrum ilçesinde trafik kazasında hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Barış Akarsu'nun motorları, Amasra'daki heykelinin yanına konuldu.

Motorların açılışı festivalde yapılacak.
Ünlü heykeltıraş Tankut Öktem tarafından heykeli yapılan Barış Akarsu'nun Amasra Belediyesi'nin giriş katında bulunan motorları, cam fanuslar içine konularak heykelin yanına yerleştirildi. Amasra Belediye Başkanı M. Emin Timur, Barış Akarsu'nun Amasra'nın tanıtımına katkı sağladığını ve bu katkının farkında olduklarını belirtti.


Barış Akarsu'nun heykelinin yanına konulan motorların 29 Haziran- 5 Temmuz tarihleri arasında yapılacak Barış Akarsu Haftası şeklinde düzenlenecek Kültür ve Sanat Festivali etkinliklerinde açılışının yapılacağı belirtildi. Festivale geçen yıl olduğu gibi bu yıl da İngiltere, İrlanda, Yunanistan, Almanya, Hollanda gibi ülkelerden yabancı Barış Akarsu hayranları ile Türkiye'nin birçok yerinden Barış Akarsu hayranları gelecek.

iha
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2009 Salı 16:23:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Okan Başar IP: 46.1.21.xxx Tarih : 6.03.2011 21:26:39

Bugün amasra'daydık. Açıkcası bilmiyordum bu heykel ve sergilenen motosikletleri, tesafüden gözüme çarptı. Yanına gittiğimde motosikletlerin harap durumda olduğunu, hatta kawasaki marka olan motorun bulunduğu fanusun kırılmaya çabalanmış olduğunu gördüm. Durum pek iç açıcı değil anlayacağınız.