17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

'Akıllı sınıf" projesi hayata geçti

AMASRA'DA

Bartın'ın Amasra ilçesinde "Akıllı Sınıf Projesi" hayata geçirildi.

Amasra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Akıllı Sınıf Projesi" ilçedeki tüm ilköğretim okullarında Köylere Hizmet Götürme Birliğince hayata geçirildi.

"Akıllı Sınıf Projesi" kapsamında Çanakçılar İlköğretim Okulunda düzenlenen törene Bartın Valisi İsa Küçük, Amasra Kaymakamı Mehmet Yıldız, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Özkök,protokol üyeleri ve veliler katıldı. Modern eğitim çalışmalarına katılımı teşvik etmeyi hedefleyen "Akıllı Sınıf Projesi" töreninde yaptığı konuşmasında Vali İsa Küçük, "Asıl olan insana yatırım yapmaktır. Eğitim insanla hayat arasındaki engelleri kaldırıyor. Bu proje ile öğretmenlerimiz kendilerini daha da geliştirecek, eğitimde bilim ve teknolojinin uygulanması kaçınılmaz olacaktır. Bartın, 2005 yılında kendi içinde yarışırken bugün Türkiye'de üst sıraları zorluyor. Tüm bu başarıları asla kabul etmiyoruz. Hedefimiz Türkiye'de ilk 3'e girmektir" dedi.

Vali İsa Küçük, konuşmasının ardından "Akıllı sınıf" kurdelesini öğrencilerle birlikte kesti. Amasra ilçesindeki akıllı sınıflardan sorumlu bilgisayar öğretmeni Perihan Ceylan'ın akıllı tahta ile ilgili katılımcılara bilgiler vermesinin ardından matematik öğretmeni Fatih Parlak öğrencilere akıllı tahtada sorular çözdürdü.

AMASRA'DA
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2010 Cuma 14:37:04
Güncelleme :8 Ekim 2010 Cuma 15:04:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?