22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Akın destek istedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın Belediye Başkan adayı Elektrik Mühendisi Cemal Akın, kamu kurumlarına yaptığı ziyaretlere devam etti. Başkan adayı seçmenlerden destek istedi.


MHP Bartın Belediye Başkan adayı Cemal Akın ve belediye meclis üyesi adayları Bartın Devlet Hastanesi, Bartın Göğüs Hastalıkları Hastanesi, 1 nolu Sağlık Ocağı'nı ziyaret etti. MHP Başkan adayı Cemal Akın, "Sizin gönlünüzden geçen bu sıfat inşallah 29 Mart akşamı vuku bulacak. Biz inandık, çünkü bize bu cesareti siz veriyorsunuz. Bizler Bartın sevdalısıyız. Bunu yakın geçmişimizde gösterdik.

Mobil Santral olayını hatırlayın. Bartın'a çakılacak her çivinin çekiç gibi arkasında, verilecek her zararın kalkan gibi karşısında olduk. Kişiliğimizi ve karakterimizi günün şartlarına göre belirlemedik. İnandığımız değerleri her zaman ön planda tuttuk.

Kapımı bugünde yaptığım gibi herkese açık tutacağıma, modern yaşamın gereklerini yerine getirmek için insanlığın temel ilkelerinden ayrılmaksızın, dürüst ve özverili bir şekilde çalışarak, sosyal, kültürel ve ekonomik düzeyimi daha ileriye taşıyacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Kimsesizler, yaşlılar, dul ve yetimler, fakirler ve yoksullar bundan sonra kendilerini yalnız ve çaresiz hissetmeyeceklerdir.

Allah' ın izni ile Bartın Belediyesi bünyesinde oluşturacağımız sağlık evi ve gezici sağlık aracı ile ücretsiz olarak sağlık güvencesi altında olacaklardır.

Bartın'da sağlık alanında yaşanan eksiklikleri Belediye olarak bir nevi rahatlamaya çalışacağız. Aş evimiz yılın her günü açık tutularak evlere kadar ulaşımı sağlanacaktır. Bu hizmeti sağlamadaki tek amacımız, mazlumun hayır duasına nail olmaktır.

Öncelikle bir Belediye Başkanının görevi, belediyeciliğin B'si olarak kabul edilen 'vatandaşa hizmet'tir. Bir Belediye Başkanı kendi kentindeki insanlara temiz su, hava ve iyi bir ulaşım sağlamak zorundadır. Tüm ileri ülkelerdeki belediyelerde bu kurumsal işleyiş bu biçimde yapılmaktadır. Bir ile bir mahalleye hizmet götürmenin iktidarı, muhalefeti olmaz olamaz. Kim diyorsa yanlış söylüyor demiyorum. Açık ve net söylüyorum. Yalan söylüyor diyorum. Bu konuda ayrım olmaz olamaz.

Biz mahallere hizmet götürme konusunda ayrım yapmayacağız, yapılmasına da hiçbir zaman müsaade etmeyeceğiz. Çünkü Bartın her mahallesi ile bizidir. Bizim yapacağımız en önemli ve ilk öncelikli çalışma, kentin vizyonunu ortaya koymak, Bartın'ın, kültürel ve tarihi önemini ortaya çıkaracak geliştirilen projeleri hayata geçirmek olacaktır. Ülkemizin belirli illerine, ilçelerine ve hatta beldelerine gittiğinizde marka kentler vardır. İnsanlar sırf bu kentleri görmek için giderler şehirlere, örneğin Beypazarı gibi.

Amacımız Bartın'da yaşayan vatandaşların öncelikle, Bartın'a ait olan imkanlardan en iyi şekilde yararlanması mutlu, keyifli ve zengin olduğu marka bir kent ortaya çıkarmaktır. Seçilirsem parti rozetimi çıkarıp herkesle, tüm sivil toplum örgütleri ile işbirliği içinde hizmet edeceğim. Tüm yaşamım boyunca partizanlık yapmadığımı, herkesin siyasi görüşüne saygı duyduğumu ve insan odaklı hizmet yaptığımı tüm Bartınlılar şahittir, Allah'ın izni ile bu böyle devam edecektir" dedi.


MHP Bartın Belediye Başkan adayı Cemal Akın'a, İl Genel Meclisi adayı Aynur Yıldırım, Belediye Meclis Üyesi adayı Hüseyin Çetin ve Necmi Balık da eşlik etti. Hasta yakınları ise MHP Bartın Belediye Başkan adayı Cemal Akın'a, "Cemal Bey, en büyük şahidiniz benim, beni belki tanımazsınız, size geldim ve bana yardımcı oldunuz belki ne adımı nede köyümü bilirsiniz? O sebeple ben sizin en canlı şahidinizim" diyerek memnuniyetlerini dile getirdi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2009 Salı 19:07:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?