22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Akın mazbatasını aldı

29 Mart'ta yapılan yerel seçimleri kazanarak Bartın Belediye Başkanlığı'na seçilen Cemal Akın, Cuma namazından sonra düzenlenecek olan törenle görevine başlayacak.


Bartın Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, mazbatasını alan Belediye Başkanı Cemal Akın'ın, Belediye Hizmet Binası önünde düzenlenecek törenle başkanlık görevine başlayacağı bildirildi. Yeni Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Cemal Akın başkanlığında 4 Nisan 2009 Cumartesi günü toplanacak.
Saat 11.00'de Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın söylenmesinin ardından, Belediye Meclis Salonu'nda Belediye Meclisi'ne 1. ve 2. Başkan Vekili seçilecek. 2 asıl 2 yedek katip üye, Belediye Encümenine 3 üye, İmar Komisyonu'na 5 üye, Plan ve Bütçe Komisyonu'na 5 üye seçildikten sonra Bartın Belediyeler Birliği'ne katılmak üzere bir asıl, bir yedek üye belirlenecek.
Kent Konseyi'ne 3 üyenin seçiminin ardından 2008 yılı faaliyet ve denetim raporları görüşülecek. Meclis toplantısında ayrıca İmar Komisyonu'na sevk edilen imar planı değişikliği talebi de görüşülerek karara bağlanacak.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2009 Perşembe 17:48:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?