16
Mayıs
2024
Perşembe
BARTIN

Akın seçim gezilerine devam ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Belediye Başkan adayı Cemal Akın beraberinde Belediye Encümen Üyesi adayları ile bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.


İlk ziyaretlerini Polis Gücü Spor’a yapan MHP Belediye Başkan Adayı Cemal Akın ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, “Belediye olarak Bartın’da bulunan yerel spor kulüplerine gereken önemi ve verilmesi gereken desteği bizim zamanımızda görebileceksiniz. Görüyoruz ki birçok kulüp ve kulüp yöneticimiz kendi imkanları ve özverili çalışmaları ile bugüne kadar sürdürdü, ama Allah’ın izni ile Belediye Başkanlığı bize nasip olduğu dönemden sonra ise yalnız olmadıklarını görecekler. Göreve geldiğimiz takdirde sizlere yalnız olmadığınızı daha net olarak göreceksiniz” dedi.


Yine Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ziyaret edildi. Burada amatör spor kulüplerinin yaşadığı sıkıntılar dile getirildi. Ziraat Odası’na yapılan sohbette ise Oda Başkanı ile Bartın ve Türkiye Tarım sorunları üzerine sohbet edildi. Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Belediye Başkan adayı Cemal Akın ve Belediye Meclis Üyesi adayları Elektrik Mühendisleri ve İnşaat Mühendisleri Odası’nı ziyaret etti. Tabipler Odası’na yapılan ziyarette ise Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Belediye Başkan Adayı Cemal Akın ve Belediye Meclis Üyesi adayları Tabipler Odası Başkanı ile Bartın’da yaşanan sağlık sorunları ile yaşanan doktor sıkıntısı konusunda sohbet edildi. Makine Mühendisleri Odasına yapılan ziyarette Cemal Akın ve Belediye Encümen adayları kendilerini tanıtmak üzere iken oda yetkilileri kendilerini iyi tanıdıklarını söyledi. Sosyal Yardımlaşma Vakfı’na yapılan ziyarette belediyenin yardıma muhtaç insanlara yapacağı yardım ve üstleneceği görevler hakkında fikir alış-verişinde bulunuldu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2009 Çarşamba 15:00:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?