17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

AKP İl başkanlığından tanıtım atağı

AK Parti Bartın İl Başkanlığı tarafından 2007 yılından itibaren Bartın için yapılan hizmetleri anlatan kitapçık basıldı.


AK Parti Bartın İl Başkanlığı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç tarafından 22 Temmuz 2007'den itibaren Bartın için yapılan hizmetler kitapçık haline getirilerek dağıtılmaya başlandı. Kitapçığın ikinci sayfasında AK Parti Bartın İl Başkanı Yakup Ulupınar'ın, “Bartın için büyük hayallerin peşinden koşmaya devam ediyoruz. Hayalleri gerçeğe dönüştürmek için önümüzdeki tüm engelleri kaldırarak hükümetimiz, teşkilatımız ve milletvekilimiz ile 365 gün 24 saat prensibiyle yeni rekorlara imza atmak için çalışıyoruz” yazısı yer alıyor.


AK Parti Bartın İl Başkanlığı ve Milletvekili Yılmaz Tunç tarafından bastırılan kitapçıkta, eğitimle ilgili yapılan çalışmalar, asfaltlama çalışmaları, Köydes çalışmaları, Beldes çalışmaları, sosyal yardımlar, sağlık alanındaki çalışmalar, spor ile ilgili çalışmalar, tarım ile ilgili yapılan çalışmalar, konutlarla ilgili yapılan çalışmalar, demir yolu çalışmaları, baraj çalışmaları, doğal gaz çalışmaları, tapu dağıtımı gibi çalışmalar yer alıyor.

iha
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 10:47:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ömer altunsaban IP: 78.164.139.xxx Tarih : 29.10.2008 15:12:47

bartın ıssızı Diylemı büyüyor her yere yatırım yağarken bartına cıvı bıle cakılmıyor daha ünıversıteyı bıle yenı acıyorlar yazık gercekten yolla karın doyar merak etmeyın amasrayı da sattınız daha neresı var merak edıyorum satacak bır yer kalmadı