18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

AKP Bartın iftarda buluştu

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Bartın Merkez ilçeye bağlı Kozcağız Belde Teşkilatı, Kozcağız Beldesinde iftar yemeği düzenledi.

Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Türkiye'nin gelişmesini ve büyümesini kıskananların olduğunu söyledi.


İftar yemeğine Ak Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Ak Parti Bartın il Başkanı Yakup Ulupınar, il Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Manav, Ak Parti Kozcağız Belde Başkanı Sabri Kızılay, AK Parti il Yönetim Kurulu üyeleri, Merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Kozcağız Belde Teşkilatı üyeleri, il Genel Meclisi üyeleri, Belediye Meclisi üyeleri, muhtarlar, esnaflar olmak üzere yaklaşık 400 Kozcağız'lı katıldı. İftar yemeğinde konuşan Ak Parti il Genel Meclisi üyesi Ali Kartal, davete katılan herkese teşekkür etti.

Ak Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç da, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu, bereket ayı olduğunu, yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu belirtti. Hükümet olarak fakir ve fukaranın her zaman yanlarında olduklarını ancak ulaşılamayanların da olabileceğini belirten Milletvekili Tunç, "O nedenle bizler yardıma muhtaç vatandaşlarımıza, özellikle bu ayda çok daha hassas olmamız onlara ulaşmamız gerekir" dedi.


Türkiye'nin son 6 yılda her alanda çok önemli gelişme ve ilerlemeler kaydettiğini belirten Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, "Eğitimden sağlığa, toplu konutlardan duble yollara, köydes projesinden sosyal yardımlara, tarım desteklerinden dış politikaya kadar Türkiye'nin çok önemli kazanımları oldu. Türkiye AK Parti iktidarı ile hızla kalkınmasını, gelişerek büyümesini kıskananlar var. Milletimiz birlik ve beraberlik içerisinde ülkemiz üzerindeki kötü niyet sahiplerinin amaçlarını her zaman boşa çıkarmaktadır. Türkiye emin adımlarla, köyleriyle, beldeleriyle, şehirleriyle gelişmeye devam edecek, insanlarımızın hayat standardı her geçen gün artacaktır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2008 Perşembe 12:26:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?