16
Mayıs
2024
Perşembe
BARTIN

AKP gençleri oy kullanmaya çağırdı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bartın Gençlik Kolları Başkanı İsa Şahintürk, 21 Ekim tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı konusundaki halk oylamasına gençleri oy kullanmaya çağırdı. Şahintürk, "Hayır gibi görünen işlerde şer vardır" dedi.

Şahintürk, Türkiye'nin geleceğinde önemli bir rol üstlenecek olan Cumhurbaşkanının halkın seçmesine dair yapılacak olan referandumda, ülkenin geleceğinde önem arz eden gençleri mutlaka oy kullanması gerektiğini belirtti. Şahintürk, "21 Ekim ülkemiz için milattır. Ogün, halkımız üzerinde oynanan oyunun bitirileceği gündür. 21 Ekim tarihinden sonra mücadele devem ederken, oyun alanında hakem kural değiştirecektir. Artık hakem milletimiz olacaktır. Halktan korkanlar, halka gitmekten kaçanlar karanlık odalardan meydanlara inmişlerdir. Amaçları bu süreçte halka kendi Cumhurbaşkanını seçtirmektir. Bunun için var gücüyle çalıştırmaktadırlar. Onların bu enerjisi Biz Ak Parti teşkilatının yükünü hafifletmektedir. Daha önce olduğu gibi halkımız çoğalarak büyüyen tepkisini 22 Temmuz'da onlara gösterdiğinde üstünde bir öfkeyle sandığa yansıtacaktır. Bizim halkımıza olan güvenimiz tamdır. Buradan tüm Bartınlı kardeşlerimize en çok da gençlere sesleniyorum. 21 Ekim'de toplumsal tepkimizi sandığa yansıtalım.

En güçlü Evet; Bartın'dan Ankara'ya bir mesaj olarak gönderelim. Bu sayede 22 Temmuz'da Bartın'ın tüm ülkede yaşanan sevinçten alamadığı payını aymış oluruz. Sizlerin Ankara'ya bizleri temsil etmek için gönderdiği milletvekilinin halkın Cumhurbaşkanını seçmesini engellediğini görmeliyiz. Onların başlattıkları bu hayır kampanyasının ne Bartın'ımıza ne de Türkiye'mizin Hayır'ı olmadığını sizlerde bilmektesiniz. Unutmayalım ki bazen, Hayır gibi görünen işlerde şer vardır. Tüm Türkiye'mizde yaşanan terör olaylarından duyduğum üzüntüyü sizlerle paylaşıyor, bu olayda şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet ve mağfiret diliyorum. Partimiz Türkiye'miz için en hayırlı kararları vermek için gecesini gündüzüne katarak bu olayların takipçisi olmuştur. Artık terörden kimse nemalanmayacak ve şehitlerimizin kanıyla kimse beslenemeyecektir. Bu uğurda gerekirse bizlerde seve seve ölürüz. Kahraman Türk Ordumuza güveniyor onlar için dua ediyoruz" dedi.

Şahintürk, gençlerin ülkenin yarınlarını oluşturacak önemli kararlarda yer alması adına 21 Ekim'deki referandumun bir başlangıç olduğunu ve gençlerin referanduma duyarsız kalmaması gerektiğini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2007 Salı 16:37:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?