16
Mayıs
2024
Perşembe
BARTIN

AKP ilçe başkanı istifa etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bartın Ulus İlçe Başkanı Cumhur Işık, İlçe Baştanlığı görevinden istifa etti. Işık, gerekçesini iş yoğunluğu olarak açıkladı.

Ak Parti Bartın İl Teşkilatının düzenlediği İl Danışma Meclisi toplantısında söz alan Ak Parti Ulus İlçe Başkanı Cumhur Işık, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Yaklaşık 6 yıldır Ulus İlçe Başkanlığı görevini başarı ile sürdüren Cumhur Işık'ın istifası partide şaşkınlıkla karşılandı.

İl Danışma Meclisinde konuşan Işık,"Bugüne kadar hep doğrulukla, Ak Partiye yakışan bir görünümde görevimi yürüttüm. Ak Parti ile birlikte Ulus, Abdipaşa ve Kumluca'nın bir çok yatırımdan faydalandığı kanısındayım. Ak Parti ile başarılı bir dönem geçirdik. Ancak uzun süredir işlerimi hizmet anlayışı kapsamımda aksattım. İşlerimdeki aksaklığın giderilmesi için İlçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Bizler yine Ak Partili kadrolar olarak görevimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Aldığımız bayrağı başarı ile vermenin mutluluğunu yaşıyorum" dedi.

Bundan sonra da parti ve yatırımlarda üzerine düşen görevleri yerine getireceğini belirten Işık'ın istifasının partide değerlendirilerek karara varılacağı öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2007 Pazartesi 14:01:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Alican Isik IP: 85.182.9.xxx Tarih : 11.01.2008 22:37:00

Slm Arkadaslar Cumhur Isigin Istifasini kabullenmeyelim AK partie ile vatana ve millete cok güzel isler yaptigini hepimiz biliyoruz ve Ulusa böylesi lazim . Arkadaslar eger ilcemizi ve insanimizi seviyorsak Istifasini kabullenmeyelim ve Ilcebaskanligina geri Dönsün Saygilarimla Alican Isik