18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

AKP'den Başkan Altıntel'e ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak parti) Bartın İl Başkanı Yakup Ulupınar ile yönetim kurulu üyeleri, Bartın belediye Başkanı Ahmet Altıntel'i makamında ziyaret etti.

Ziyarete, Ak Parti İl Teşkilatı Başkanı Yakup Ulupınar'ın yanı sıra Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Ulusoy ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri Mustafa Zengin, İsmail Selamet, Ali Kartal, Kenan Dursun ile Fehmi Hazinedar'da katıldı

Bartın Belediyesi'nin yeni binasına taşınması nedeniyle "hayırlı olsun" ziyaretinde bulunduklarını anlatan Ulupınar ve yönetim kurulu üyeleri, belediye çalışmaları ile çeşitli konularda görüş alış-verişinde bulunuldu. Belediye Başkanı Ahmet Altıntel, Ak Parti heyetine ziyaretleri için teşekkür etti.

Bartın'a daha fazla hizmet getirme çabası içinde olduğunu söyleyen Ahmet Altıntel "Belediye Başkanı'nın partisi olmaz. Seçimler biter, siyasette biter. Belediyemizin kapısından giren herkese eşit ve kaliteli hizmet verme çabası içindeyiz" dedi.

Ak Parti İl Başkanı Yakup Ulupınar da yaptığı konuşmada "AKP olarak Bartın için ne yapılması gerekiyorsa elimizden geleni yapacağız. Birlik ve beraberlik içinde, her şey Bartın için" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2008 Salı 17:11:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?