17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

AKP'li adaylar yemekte buluştu

AK PARTİ ADAYLARI YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Bartın İl Teşkilatı, AK Parti Bartın milletvekili adayları ve AK Parti milletvekili aday adaylarını yemekte bir araya getirdi.

Gerçekleştirilen yemeğe; AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Kartal, AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, AK Parti Bartın 2. sıra milletvekili adayı Dr. Seyfettin Kalay, AK Parti aday adayları, İl Genel Meclisi üyeleri, partililer ve basın mensupları katıldı. Yemekte konuşan AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, bütün teşkilat üyeleri ile birlikte Bartın'da iki milletvekilliğini kazanmak için çalışacaklarını belirtti. AK Parti Bartın 2. sıra Milletvekili adayı Dr. Seyfettin Kalay, "Aday adaylığım sürecinde 15 arkadaşımla birlikte yoğun bir çalışma temposu, birlik beraberlik içerisinde güzel bir çalışma geçirdik. 11 Nisan tarihi itibariyle Bartın AK Parti 2. sıra Milletvekili adayı olarak Bartın'a seçilmiş bulunuyorum. Bizler adına bundan sonra önemli olan bu süreçte ülkemize hizmet etmek, bu hizmet bayrağını daha yüksek seviyelere çıkarmak olacaktır. 1. sıra Milletvekili Adayı olan Yılmaz Tunç Bey'le beraber Bartın'da bütün il, ilçe belde teşkilatlarımız ile el ele, kol kola, yürüyerek hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.

AK Parti iktidarının Türkiye'yi uçurumun kenarından alıp Avrupa'nın 6., Dünyanın ise 16. büyük ekonomisine sahip ülke haline getirdiğine dikkat çeken AK Parti Bartın Milletvekili ve 24. dönem 1.sıra milletvekili adayı Avukat Yılmaz Tunç ise, 12 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekti. Tunç, "İnşallah yeni dönemde de 'Durmak yok yola devam' diyerek daha güzel hizmetleri Seyfettin Kalay kardeşimizle birlikte devam edeceğiz. Bundan sonra bir milletvekili değil iki milletvekili ile Bartın'ımıza daha güçlü daha iyi hizmetler vereceğiz. Bartın Devlet Hastanemizde 6 yıl başarılı bir şekilde başhekimlik görevini yapan ve şimdi 2. sıra milletvekili adayı olan Seyfettin Kalay'la birlikte kentimizden iki milletvekili çıkaracağız. 2002'de iktidarı devralırken Türkiye'nin içinde bulunduğu durumu çok iyi hatırlıyoruz. Uçurumun kenarına kadar getirilen ülkemizi her alanda ileriye götürdük. Çıraklık ve kalfalık dönemi bitti şimdi sıra ustalık dönemi geldi. Türkiye Dünya'nın ilk 10 ülke arasına girecektir" diye konuştu.

Milletvekili adayları daha sonra basın mensupları ile birlikte sohbet etti.

AK PARTİ ADAYLARI YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2011 Çarşamba 10:04:02
Güncelleme :13 Nisan 2011 Çarşamba 17:43:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?