17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

AKP'li Tunç esnafı dinledi

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Adalet komisyonu Üyesi ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Kemerköprü esnaflarını ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında esnafın sorunlarını dinledi.

Ak Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Ak Parti İl Başkanı Yakup Ulupınar ve parti teşkilatı mensupları ile birlikte Bartın Merkez Kemerköprü'de bulunan esnafları ziyaret ederek, vatandaşlarla uzun süre sohbet etti. Gezilerine Kemerköprü'de faaliyet gösteren esnaf ziyareti ile sürdüren Tunç, esnaflara işlerin durumunu sorarak, onların çeşitli konulardaki görüşlerini dinledi.

Taksi ve minibüs duraklarını da ziyaret eden Milletvekili Yılmaz Tunç, şoför esnafı ile de bir süre görüştü. Kahvehane ziyaretlerinde de bulunan Tunç, kahvehanede oturan vatandaşlarla birlikte çay içerek onlarla sohbet etti.

Esnaf ve vatandaşlar da Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'un ziyaretlerinden memnuniyetini dile getirdi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Mart 2008 Cumartesi 19:23:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
veysel kaya IP: 85.181.48.xxx Tarih : 3.03.2008 00:43:24

yapilan ziyaret yezileri güzeldir tabiki ama yapilmayanlar nerelerde kaliyor. bu vekil icin benim diye bilecegim tek sey. arit icin neler yapmis. aritta belediye yi kaldiriyorlar vekilde sadece belediyemizin kapanacagini yapilacak bir sey yok diyor kesip atiyor. ama bir öneri yok. AKP. inin merkezi ne derse o. baska seyde bilmez. saygilar