17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

AKP'li Tunç'tan Hasankadı'ya ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Merkeze bağlı Hasankadı Beldesi'nde Belediye Başkanı ve teşkilat üyeleri ile birlikte beldeyi ve beldeye bağlı köyleri ziyaret etti.

Ak Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Ak Parti Bartın il Başkanı Yakup Ulupınar, Hasankadı Belediye Başkanı Zeki Erdoğan ve teşkilat mensupları ile birlikte Hasankadı beldesine bağlı tüm köyleri ziyaret ederek, köylülerle sohbet etti. Yaz çalışma programı kapsamında incelemelerini sürdüren Milletvekili Tunç'un, Hasankadı Beldesine bağlı köylerdeki ilk durağı, Akbaş köyü oldu. Burada köy kahvehanesinde bir süre köylülerle sohbet eden Milletvekili Yılmaz Tunç, daha sonra sırasıyla Karşıyaka, Eskiemirler, Eyüboğlu, Aşağıderesi, Özbaşı ve Hanyeri köylerini ziyaret etti.

Köylerdeki vatandaşlar Milletvekili Yılmaz Tunç'a yapılan yol çalışmaları ve su çalışmalarından memnun olduklarını belirtti. Eskiemirler ve Özbaşı köyünde çocuk parkı talebinde bulanan köylülere Milletvekili Tunç,"Demek ki artık, köylerde bile çocuk parkı istenebilecek duruma gelinmişse köylerin zaruri ihtiyaçları olan yol ve su çalışmalarında çok önemli mesafeler alındığını ve köylerimizdeki hayat kalitesinin giderek arttığını görmekteyiz, bu da bizleri sevindiriyor" dedi.

Özbaşı köyünde de Milletvekili Yılmaz Tunç'a Özbaşı-Hasankadı yolunun açılması yönündeki girişimleri nedeniyle teşekkür eden köylüler, yolun bir an önce açılmasını istedi. Milletvekili Yılmaz Tunç da, bu yolun açılması yönündeki bürokratik işlemlerin tamamlandığını, yolun açılması için Orman Bakanlığından gerekli iznin alındığını bundan sonra da yol çalışmasını Özel İdare ve Orman Bölge Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirileceğini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2008 Cumartesi 14:58:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?