16
Mayıs
2024
Perşembe
BARTIN

AKP'li Tunç'tan okullara ziyaret

MİLLETVEKİLİ OKULLARI ZİYARET ETTİ

AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Bartın'daki Şehit Ahmet Poyraz İlköğretim Okulu ile Şiremirçavuş köyü İlköğretim Okulunu ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, okullara yaptığı ziyaretlerde yöneticiler, öğretmenler ve öğrenciler ile görüştü. Milletvekili Tunç, Esenyurt Şehit Ahmet Poyraz İlköğretim okulunu ziyaret ederek, Okul Müdürü Mesut Servi ve Müdür Yardımcısı Emin Yaman'dan okulun çalışmaları hakkında bilgi aldı. Öğretmenler odasında öğretmenlerle de bir süre sohbet eden Milletvekili Tunç, öğrencilere başarılar diledi. Okul müdürünün okul yolunun asfaltlanması talebini Karayolları Bölge Müdürüne bildiren Milletvekili , okul çevresini aydınlatılması talebini de yetkililere iletti.

AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Şiremirçavuş İlköğretim Okulunu ziyaret ederek, Okul Müdürü Kemal Atlı, Müdür Yardımcısı Selami Yaman ile bir süre görüşerek, okulun sorunları ile ilgili bilgi aldı. Öğretmen ve öğrencilerle görüşen Milletvekili Tunç, teknoloji sınıfına girerek, burada bilgisayar kullanan öğrencilerle sohbet etti. Okul müdürünün, okulun mevcudunun giderek arttığı için ek binaya ihtiyaçları olduğunu ve okul yapılacak orsanın bulunduğunu belirtmesi üzerine Milletvekili, gösterilen arsada incelemelerde bulunarak, Şiremirçavuş İlköğretim okuluna ek bina yapılması konusunu takip edeceğini söyledi.

MİLLETVEKİLİ OKULLARI ZİYARET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2009 Pazar 12:29:02
Güncelleme :8 Kasım 2009 Pazar 18:12:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?