17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

AKP'li vekil halkla buluştu

MİLLETVEKİLİ, ABDİPAŞA BELDESİNDE VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Bartın'ın Ulus ilçesi Abdipaşa Beldesini ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti.

AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, AK Parti Bartın İl Başkan Vekili Bekir Sezgin, İl Genel Meclisi Üyesi Musa Gürüz, eski İl Başkanı Yakup Ulupınar, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, AK Parti Abdipaşa Belediye Başkanı Emin Yılmaz, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleri ve bazı teşkilat mensuplarıyla birlikte kahvehane önünde vatandaşlarla sohbet etti. Milletvekili Yılmaz Tunç, "Abdipaşa ve diğer beldelerin tamamında çok önemli yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Belediye Başkanlarımızın beldeleri ile ilgili projelerinin hayata geçmesi için gerekli destekleri veriyoruz. Beldes Projesi 2011 yılında da devam edecek. Beldes projesi kapsamanda bu yıl da güzel projeleri hayata geçireceğiz" dedi.

Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez ve Abdipaşalı vatandaşlar, Milletvekili Yılmaz Tunç'un beldelerini sık sık ziyaret etmesinden dolayı çok memnun olduklarını belirterek, beldelerinde gerçekleştirilen yatırımlardan dolayı Milletvekili Tunç'a "teşekkür" etti.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2011 Çarşamba 17:14:03
Güncelleme :19 Ocak 2011 Çarşamba 18:00:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?