17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

AKP'li vekilden çalışmalara inceleme

MİLLETVEKİLİ VİYADÜK ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Bartın'ın Ulus ilçesindeki köprü ve viyadükleri inceledi.

Bartın'ın Ulus İlçesinde yapımı devam eden çevre yolu, viyadük ve köprü çalışmalarında incelemelerde bulunan AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Ulus'un modern bir yapıya kavuşacağını söyledi. AK Parti Ulus İlçe Başkanı Mustafa Kuru ve İl Genel Meclisi Üyesi Musa Gürüz ile birlikte incelemelerde bulanan AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç çevredeki esnaf ve vatandaşlar ile de görüştü. Milletvekili tunç'a teşekkür eden vatandaşlar, "İlçemizin özellikle köprü girişindeki değişiklikler bizi çok memnun etti. Köprü genişliyor, çevre yolu yapılıyor. Artık tam bir ilçe görümüne kavuşuyoruz. İnşallah kısa sürede bu çalışmalar tamamlanır ve ilçemiz daha güzel bir görünüme kavuşur. Bu çalışmaların yapılmasında aracı olan AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç'a teşekkür ediyoruz" dedi.

Milletvekili Yılmaz Tunç, Ulus ilçesinde çevre yolu çalışmalarının bu yıl bitirileceğini belirterek, Ulus ilçe girişindeki Samat Köprüsü inşaatının da başlayacağını, Ulus ilçe çıkışındaki viyadük inşaatında da ayakların yapımının tamamlandığını söyledi.

MİLLETVEKİLİ VİYADÜK ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2010 Salı 10:32:05
Güncelleme :23 Şubat 2010 Salı 13:17:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?