17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

AKP'li vekilin gözüyle son bir yıl

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 22 Temmuz 2007 seçimlerinin üzerinden geçen 1 yılın değerlendirmesini yaptı.

Milletvekili, ülkenin kalkınması ve Bartın'ın gelişmesi için ileriye atılmış adımları tercih edeceklerini söyledi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti iktidarına olan güvenin yeniden tazelenmesi açısından önem arz eden 22 Temmuz 2007 seçimlerinde halkın rekor bir oy oranıyla AK Parti'yi 2. kez tek başına iktidara getirdiğini belirtti.

Milletvekili Tunç, "Milletimiz, yüzde 47 oy oranıyla 4,5 yıllık AK Parti hükümetinin icraat ve politikalarına olan güvenin tam olduğunu göstermiştir. 22 Temmuz 2007 seçimleri sonucunda kazanan, demokrasi, güven, istikrar olmuştur. Kazanan top yekun milletimiz ve memleketimiz olmuştur. Milletten aldığı desteğin bilincinde olan AK Parti iktidarı geçtiğimiz bir yıl boyunca, daha da çok çalışarak bu destek ve güvenin farkında olduğunu en iyi şekilde göstermiştir. Milletimizin yıllardır birikmiş sorunlarını tek tek çözen, ülkemizi gelişmiş ülkeler seviyesine çıkarmak için her alanda çok önemli icraatlar gerçekleştiren AK Parti'nin yönetim anlayışında asla ayrımcılık olmayıp, oy veren vermeyen herkesin hizmetinde olan bir anlayışla gerek ilk dönemde gerekse 22 Temmuz'dan sonra sorunların çözümü konusunda çok önemli mesafeler alınmıştır.

Bartın'da, AK Parti iktidarının birinci dönemindeki yatırımlara ilaveten 22 Temmuz 2007 seçimlerinden bu yana Bartın için önem taşıyan projeler üzerinde büyük ilerlemeler sağlanmıştır. Tamamlanan ve devam eden yatırımlarla, Bartın, her geçen gün gelişmekte ve kalkınmaktadır. Bartın Üniversiteye kavuşmuş, karayolları çalışmalarında çok önemli ilerlemeler sağlanmıştır. Kirazlık Köprü Barajı inşaatı hızlandırılmış, Kültür Merkezi inşaatımız yeniden ihale edilmiştir. 3 adet öğrenci yurdu ihale edilerek, inşaatları başlamış, Hükümet Konağı ve diğer kamu binalarımıza önemli ölçüde ödeneklerin aktarılması sağlanmıştır. Köydes ve beldes projeleri ile köy ve beldelerimizin yol ve su çalışmalarına hızla devam edilmiş, doğalgaz boru hattı ilimize kadar döşenmiştir.

Tarıma ve sanayiciye verdiğimiz desteklerle Bartın ilimizde istihdamda önemli oranda artışlar sağlanmıştır. 22 Temmuz seçimlerinde halkımıza verdiğimiz sözleri gerçekleştirmek, milletimizin desteğine layık olabilmek ve Bartın'ı hak ettiği konuma taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. 1 yıldan bu yana halkımızdan hiç kopmadık, iyi günlerinde kötü günlerinde daime milletimizin yanında olduk, bundan sonra da yine milletimizle birlikte yürümeye devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, bundan sonra yapılacak seçimlerin ülkenin kalkınması ve Bartın'ın gelişmesi için ileriye doğru atılmış adımlar olmasını dilediğini de sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2008 Çarşamba 11:51:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?