15
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Aksilikler yakasını bırakmadı

25. Bartın Çilek Festivali Kültür, Sanat ve Turizm etkinlikleri kapsamında konser veren Gülşen, sahnede seslendirdiği Sezen Aksu'nun şarkılarının sözünü unuttu. Sahnede dolaşan kelebekten korkan Gülşen, şarkının sözünü hatırlatan vokalisti Sibel'in yanına kaçtı. 

Bartın Atatürk Şehir Stadyumu'nda düzenlenen konserde sahne alan pop sanatçısı Gülşen, Sezen Aksu'nun "Sarışın" şarkısının sözlerini unutunca vokalisti Simge'nin yanına giderek, yardım istedi. Vokalistin hatırlatması üzerine devam eden Gülşen, ayağı sahneye takılınca düşme tehlikesi atlattı. Talihsizliklerin yakasını bırakmadığı Gülşen, etrafında uçuşan kelebeği, arı zannetmesi üzerine kaçarak, yine vokalisti Simge'ye sığındı. 

Bir süre şarkısını vokalistin yanında söyleyen Gülşen, kısa süre sonra kelebeğin uzaklaşması üzerine sahnedeki yerini yeniden aldı. İsim vermeden eski prodüktörü Erol Köse'yi de eleştiren Gülşen, Erol Köse'nin birlikte çalıştığı dönemdeki şarkılardan toplama çıkardığı albüme, "Korsan" Erol Köse'ye de "korsancı" dedi. Gülşen tepkisini, "Korsan kasetimi çıkardılar. Gerçek kasetim Haziran sonunda çıkacak. Korsancılara, "Canın sağolsun" diyoruz. İyi ve güzel işler yapıyoruz. Demek ki iyi şeyler yaptıkça kimse size bir şey yapamıyor. Bu sene başımdan geçenlere değil, kafamdan geçenlere içtim. Çok anlamlı söyledim. Kayahan kadar güzel şiir okuyamıyorum ama idare ederim" diyerek, "Bu gece başımdan geçenlere değil, kafamdan geçenlere içtim" şarkısını söyledi. 

Piyanisti Ufuk Yıldrım'a üst üste bir kaç kez "maşallah" diyen Gülşen, ayağı halıya takılarak düşme tehlikesi geçirdi. Ufuk Yıldırım'ın "Yaradana yalvartma" isimli şarkısının nakarat kısmını seyircilere söyletmek için "Aramızda söylemeyenler var. Söylemeyen kızlar evde kalsın" diye beddua etmesi üzerine vokal ve Gülşen'in aynı mikrofona sarılarak, yüksek sesle nakaratı söylemesi dikkat çekti. Konserin ardından Belediye Başkanı Ahmet Altıntel, Gülşen'e Bartın yöresine ait tel kırma işlemeli şal ve Bartın evlerinin maketini armağan etti.
iha
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2007 Pazartesi 14:43:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?