16
Mayıs
2024
Perşembe
BARTIN

Alacak kavgasında kan aktı

Bartın Merkez Kozcağız Beldesi’nde alacak yüzünden çıktığı belirlenen kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1’i asker toplam 3 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Kozcağız’da meydana gelen olayda, alacak yüzünden Ali Özcan (31), Hakan Turhan ve Serkan Kızılay arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyünce Serkan Kızılay belinde bulunan ruhsatsız tabanca ile Hakan Turhan ve olayla ilgisi olmadığı belirlenen Abdullah Karaman’ı ayaklarından vurarak yaraladı. Hastaneye kaldırılan 2 kişinin hayati tehlikesi bulunmazken, yaralama olayını gerçekleştiren Serkan Kızılay’ın ağabeyi, Hakan Kızılay Bartın Devlet Hastanesi’nin önüne gelerek, belinde bulunan ruhsatsız tabanca ile 14 el ateş ederek, jandarma tarafından tutanakla aracı teslim edilen Ali Özcan’ı başından vurarak öldürdü. Olay sırasında seken kurşunlar Kozcağız Jandarma Karakolu’nda görevli jandarma er N.N’ye (20) isabet etti.

Yaşanan bu olay sonrasında Hakan Kızılay diğer askerler ve görevli polisler tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Meydana gelen cinayet olayının ardından bölgeye çok sayıda güvenlik görevlisi sevk edilirken, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yalçın ve Alay Komutanı Jandarma Albay Adnan Altunalan olay yerinde incelemelerde bulundu. Hayati tehlikesi bulunmadığı belirtilen yaralı asker Zonguldak Devlet Hastanesi’ne sevk edilirken, hayatını kaybeden Özcan’ın yakınları hastanede sinir krizleri geçirdi. Jandarma ve polis ekipleri ilk yaralama olayı gerçekleştiren firar olan Serkan Kızılay’ı yakalamak için çalışmalara başladı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2005 Pazar 04:05:30
Güncelleme :29 Haziran 2005 Çarşamba 14:18:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?