18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

Alkollü şahıs pencereleri karıştırınca..

Bartın'da pencereden evi yerine kazan dairesine girince kalorifer kazanı ile duvar arasına sıkışan alkollü şahıs, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.


Edinilen bilgiye göre, Bahar Sitesi'nde oturan ve alkol aldıktan sonra evine gelen Emre A., pencereden eve girmek isterken kazan dairesine girdi. Kalorifer kazanı ile duvar arasına sıkışan şahsın bağırma seslerini duyarak kazan dairesine gelen kaloriferci ve site sakinleri, şahsı sıkıştığı yerden çıkartmayı başaramayınca olayı polise bildirdi. Olay yerine gelen polisler de uzun uğraşlarına rağmen Emre A.'yı kurtaramayınca Bartın Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri çağrıldı. İtfaiye ekipleri, baltalarla
şahsın sıkıştığı yeri genişletti. Yaklaşık yarım saatlik çalışma sonucu sıkıştığı yerden kurtarılan Emre A. etrafındaki kalabalığı görünce, "Allah'ım ben buraya nasıl geldim. Benim çoluk çocuğum var, rezil oldum" diye bağırdı.


Daha sonra 112 Acil Servis görevlileri ve polisler tarafından sedyeyle ambulansa taşınan alkollü şahıs, Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2008 Cuma 09:24:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fırat sönmez IP: 78.161.15.xxx Tarih : 18.10.2008 13:11:53

ben bahar sitesinden. haberde yanlış yazılan yerler var ben de olay yerindeydim adam bizim siteden değil. ben olay yerine gittiğimd adam hala sıkıştığı yerdeydi.sonra polis vs ambulans vs itfaye geldi.camı söküp dışarı çıkardılar .bayağı bir alkollüydü adam ı ayakta zor tuttular.