15
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Altıntel çifti çocuk yuvası gezdi

Bartın Belediye Başkanı Ahmet Altıntel, eşi Gülsen Altıntel ile birlikte Gözde Birsöz Çocuk Yuvası ve Bartın Huzurevi'ni ziyaret etti.


Bartın Huzurevi'nde kalan yaşlılar ile sohbet eden Başkan Altıntel, huzurevi sakinlerine karanfil hediye etti. Yaşlılar ile sohbet etmekten son derece mutlu olduğunu belirten Altıntel "Her insanın yaşayacağı dönemler var. Çocukluk, gençlik, yaşlılık hepimiz için. Allah herkese huzurlu ve sağlıklı yaşlanmak nasip etsin. Bizlerin büyüklerimizden öğreneceğimiz daha çok şeyler var. Onların dualarına, nasihatlerine ihtiyacımız var. Bartın Huzurevi'nde kalan tüm büyüklerime Allah'tan uzun ömürler diliyorum. Hepsini görüp kucaklaşmaktan son derece mutlu oldum. Ben ve eşim zaman, zaman bu tür ziyaretleri sürdürüyoruz. Tüm halkımızın da vakit yaratıp hem huzurevini, hem de çocuk yuvasını ziyaret ederek burada yaşamlarını sürdüren çocuklarımız ve büyüklerimizin gönüllerini almalarını arzu ediyoruz" dedi.
Ahmet Altıntel ve eşi daha sonra Gözde Birsöz Çocuk Yuvası'nda kalan çocukları ziyaret ederek, çocuklarla vakit geçirdi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2009 Salı 12:27:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?