17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Amasra - Çakraz Yolu Açıldı

Bartın'ın Amasra ilçesi ile Amasra'ya bağlı Çakraz'ı birbirine bağlayan yol açıldı.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Karadeniz Sahil yolu çalışmaları kapsamında hedeflerinin, Bartın-Kurucaşile-Cide sahil yolunu tamamlamak olduğunu söyledi.

 


Kısa bir süre önce hizmete açılan Amasra-Çakraz sahil yolunda incelemelerde bulunan AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, hedeflerinin Bartın-Kurucaşile-Cide sahil yolunu tamamlamak olduğunu söyledi. Tunç, "Amasra-Çakraz yolunun bu yaz asfaltlanarak halkımızın hizmetine sunulacağını söylemiştik. Şu anda yol açıldı. Açılan bu yol sayesinde Bartın-Çakraz arasındaki mesafe 15 dakikaya inmiş oldu. Yaklaşık 16 kilometre olan Amasra Çakraz arası yapılan yeni yolla birlikte 12 kilometreye düşmüş oluyor. 12 kilometrelik yolun 8 kilometresi hizmete açıldı. Diğer kısmın çalışmaları da bundan sonra devam edecek" dedi.
AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, hedeflerinin Çakraz-Kurucaşile arasının 2009 yatırım programına alınarak sahil yolunun bir an önce bitirilmesi ve Cide'ye kadar olan ulaşımın rahatlatılması olduğunu ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2008 Salı 11:37:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ELMAS KARAKOÇ IP: 217.174.43.xxx Tarih : 28.07.2010 12:11:58

Merhaba;işlerimizin yoğunluğu nedeniyle tatile çıkamadığımız için deniz özlemi bizi 25.07.2010 Pazar günü  Amasra'ya çekti gerçekten küçük şirin bir sahil kasabası oradaki yerli halkından ve esnaflarında tafsiyesi üzerine Çakraza gittik yol çalışması tamamlanmamış hala devam ediyordu. benim takıldığım nokta orman ve deniz iç içe çok güzel bir sahil beldesi yalnız acil bakıma ihtiyacı var. En başta su sorunu  denize akan dere var ama insanlar denizden çıkınca duş alacak su bulamıyorlar. benim acizane tavsiyem Çakrazın işletmecilerine sesleniyorum dereye bir su arıtma cihazı konularak sahile duş fiskiyelerinin konulması güzel olmazmı! ayrıca çevre düzenlemesi ve temizlik  konularınada biraz dikkat edilmesi gerekir diye düşünüyorum.