17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Amasra santral istemiyor!

Amasra Belediye Başkanı Ali Yıldırım, ilçeye yapılması öngörülen termik santrale kesinlikle karşı olduklarını bildirdi.

Kentteki bazı sivil toplum kuruluşlarınca oluşturulan Amasra Çevre Birlikteliği’nin üyeleri, Amasra Belediye Başkanı Ali Yıldırım’ın yanı sıra esnaf ve vatandaşların katılımıyla Sefa Park’ta bir araya geldi.

Başkan Yıldırım, toplantıda yaptığı konuşmada, "Belediye olarak kesinlikle termik santralın karşısındayız. Sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte tepkilerimizi sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

Amasra Turizm Derneği Başkanı Hasan Cengiz de, "Türkiye’ye 100 termik santral yapabilirsiniz ama bir Amasra daha oluşturamazsınız. Santral kurulmasına sonuna kadar karşı çıkacağız" dedi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2008 Perşembe 10:17:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
billur özmen IP: 85.109.2.xxx Tarih : 17.06.2008 17:22:28

herkese oncelikle selamlarimi iletirim ben bir bartinli olarak istemiyorum ordaki insanlarin yaşiyacak gezmeleri icin oralar var iş imkani olmadigi gibi başka şeylerle kafayi yorsunlar iş sanayileri kursunlar unuversite yaptirsinlar genclere guzel gelecek salasinlar ben 22 yaşindayim 2 sene oldu evleneli istanbulda yaşiyorum eşimde bartinli biz kendi memleketimizde iş istiyoruz birakin kirletmeyi daha yeni yeni biliniyor oralar insanlarimizi geliştirelim istanbula merak edeceklerine memleketimizin guzelini ogretelim ornek kizlari okutup kendi ayaklarin ustunde durmasini ogretelim niye iş yok bura var derseniz ben gurt koyu pinaldi aş fabrikasinda caliştim ik masim 100.25 milyon aldim inanmasaniz bu parayla kim gecinir siz soyleyin biraksinlar butur şeylerinen uraşmayi bartin halki işsizlikten kafayi yiyecek siz nediyorsunuz hele ben kira maşim kadar yani askeri ucret ne olun kurtarin bizi buralardan başka care bulun guzelim memleketimizi harcamayin i gunler