22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Amasra sokaklarında binlerce Barış resmi

Bodrum'da trafik kazası geçiren ve halen yoğun bakımda bulunan ünlü şarkıcı Barış Akarsu'nun binlerce resmi Amasra sokak ve caddelerine asıldı. Amasralılar Barış'ın iyileşeceğine inanıyor.

Bodrum'da trafik kazası geçiren ve yoğun bakımda tedavisi süren Barış Akarsu'nun memleketi Bartın'ın Amasra ilçesinde hüzün devam ediyor. Amasralılar, Barış'a olan sevgilerini resimlerini cadde, sokak, işyerleri ve evlerinin camlarına asarak gösterdi. Barış'ın yoğun bakımdan kurtularak yeniden eski günlerine döneceğine inanan Amasralılar, "Barış inançlı bir çocuk. Mutlaka kurtulacaktır. Ümit ediyoruz ki, Allah'ın izniyle yeniden eski günlerine döner" dediler.

Amasra Belediye Başkanı Ali Yıldırım, Barış Akarsu'nun çok iyi niyetli olduğunu, zaman zaman maddi durumu yetersiz ailelere yardımcı olduğunu söyledi. Başkan Yıldırım,"Barış'ın kaza haberi ve sonraki süreci hepimizi derinden üzmüştür. Umuyoruz ki kurtulacaktır. Dualarımız onunla. Manevi destek olmak için Amasralılar şehrimizi bu hale getirdi ve Barış'ın binlerce resmini sokaklara astı" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2007 Çarşamba 17:14:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ufuk altaş IP: 81.213.64.xxx Tarih : 6.07.2007 13:08:56
barış seni çok özleyecegiz senli hayata alıştık senden sonra hayata alışamayacagız seni çok özleyegiz