17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Amasra tüneli çılgın bir proje

AMASRA TÜNELİ ÇILGIN BİR PROJE

AK Parti Bartın Milletvekili ve adayı Yılmaz Tunç, tünel projesinin Amasra için çılgın bir proje olduğunu belirtti.

Sabah kahvaltılarında muhtarlarla bir araya gelen AK Parti Bartın milletvekili adayları Avukat Yılmaz Tunç ve 2. sıra adayı Dr. Seyfettin Kalay Bartın'ın Amasra ilçesine bağlı köylerin muhtarları ile Turkuaz Balık Restorant'da bir araya gelerek yeni dönemdeki projeleri anlattı. AK Parti Bartın milletvekili adayları Yılmaz Tunç ve Seyfettin Kalay ilçe merkezlerindeki seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Amasra ve köylerinin muhtarları ile bir araya gelen Tunç ve Kalay, Amasra ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, İl Genel Meclis Başkanı Ali Kartal, İl Genel Meclis Üyesi Uğur Timur, AK Parti Milletvekili aday adayı Muzaffer Yelkenci, eski Amasra Belediye Başkanı Ali Yıldırım, Amasra İlçe Teşkilatı üyeleri ve muhtarların katıldığı toplantıya basın mensuplarının da ilgisi hayli yoğundu. Turkuaz Balık Restaurant'ta gerçekleşen kahvaltıya birçok muhtarda katılarak Amasra ve köyleri için yeni dönemde gerçekleşecek projeler hakkında bilgi sahibi oldu. AK Parti Bartın Milletvekili ve adayı Yılmaz Tunç, Amasra tüneli ile Amasra'ya ulaşımın çok daha rahat olacağını dile getirdi.

Amasra için tünelin çılgın bir proje olacağını vurgulayan Tunç, ayrıca Amasra Limanı yolcu iskelesinin de yatırım programına alındığını ve ustalık döneminde inşa edileceğini söyledi. Yolcu iskelesinin kurulması ile turistlerin kara yolu haricinde deniz yolunu da alternatif olarak kullanacağını belirten AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, "Amasra'mız Bartın'ımızın ve Türkiye'mizin incisidir. Yolcu iskelesi kurulduktan sonra Amasra'ya gelen turist sayısı da artacak ve ticaret canlanacak. Ustalık döneminde Bartın'a 783 milyon lira yatırım yapılması planlanıyor" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2011 Pazartesi 16:54:05
Güncelleme :2 Mayıs 2011 Pazartesi 17:06:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?