17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Amblem ve logo yarışması sonuçlandı

Bartın Üniversitesi amblem veya logo yarışması sonuçlandı.

Yarışmaya 57 kişi 212 adet logo çalışması ile katıldı.
Bartın Üniversitesi tarafından yapılan açıklamaya göre, Bartın Üniversitesi'nin logo veya ambleminin oluşturulması için yapılan yarışmanın sonuçlandığı bildirildi.

Logo veya amblem yarışmasına 57 kişi 212 adet logo ile katıldı. Bartın Valisi İsa Küçük, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, Bartın Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Bartın Üniversitesi Orman Fakültesi Dekanı, Bartın Üniversitesi MYO Müdürü, Bartın Üniversitesi BESYO Müdürü, Bartın Belediye Başkanı Ahmet Altıntel, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kemik, Bartın Güzel Sanatlar Lisesi 2 Öğretmeni, Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü 2 Öğretim Elemanı ve Karabük Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi'nin oluşturduğu seçici kurul yarışmaya katılan logoları değerlendirmeye alacak.


Bartın Üniversitesi yaptığı açıklamada, amblem yarışmasının yeni kurulan Bartın Üniversitesi'nin kurumsal kimlik olarak kullanacağını, özgün amblem tasarımları üretilmesi için açıldığını, Bartın Üniversitesi'ne referans taşıyacak nitelikte amblem üretilmesini amaçlayan bu yarışmanın, ulusal konumda amatör ve profesyonel tüm tasarımcıların katılımına açıldığını açıkladı.

İha
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2008 Çarşamba 19:23:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?