18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

Ambulans şoförlerine müjde

Sağlık-Sen Bartın İl Temsilcisi Naci Durmuş, risk kapsamına alınmayan şoförlerin risk tazminatı kapsamına alınması için mevzuatlarda değişiklik yapılması için çalışma yaptıklarını belirtti.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayan Sağlık-Sen Bartın İl Temsilcisi Naci Durmuş, sağlık çalışanlarını ilgilendiren mevzuatlarda yapılacak değişiklikler hakkında bilgiler verdi.

Sağlık sektöründe çalışan şoförlerin risk tazminatı kapsamına alınması konusunda mevzuat değişikliği yapılması için çalışma içerisinde olduklarını belirten Durmuş,"Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası olarak biz fedakar çalışan 112 Acil Servis Hizmetlerinde çalışan şoför arkadaşlarımıza müjde veriyoruz. Genel Merkezimizin organizasyonunda yapılacak toplantıda şoför arkadaşlarımızın sorunları masaya yatırılacaktır. Sağlık Bakanlığı mevzuatında risk tazminatı kapsamına alınmayan şoför arkadaşlarımızın risk tazminatı alması için çalışma başlatıyorum. Bu bağlamda mevzuatın değişmesi için gerekli yasal işlemlerin başlamasını sağlayacağım" dedi.

Sağlık-Sen Bartın İl Temsilcisi Naci Durmuş, Sağlık ve Sosyal Hizmet çalışanlarının ezilen, hakir görülen, zor şartlarda çalışan bayan personellerinin de mevzuatta uygun şartlarda çalışmalarını sağlamak amacıyla sendika olarak mücadele edeceklerini ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 8 Mart 2008 Cumartesi 12:00:19
Güncelleme :8 Mart 2008 Cumartesi 12:15:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?