16
Mayıs
2024
Perşembe
BARTIN

Amcasından Volkan'a destek

Galatasaray'dan Eskişehirspor'a transfer olan Volkan Yaman'ın memleketi Bartın'da bulunan amcası Volkan'ın transfer olmasının kendisi için daha iyi olacağına inandığını söyledi. Amca Yaman, bir futbolcunun oynayarak başarılı olabileceğini belirtti.
Eskişehirspor'un yeni oyuncusu Volkan Yaman'ın memleketi Bartın'ın Ulus ilçesi Abdipaşa Beldesi'nde oturan amcası İsmail Yaman, Volkan'ın transfer olması hakkında açıklamalarda bulundu. Volkan'ın Almanya'da yetiştiğini ve çok iyi bir futbolcu olduğunu belirten amca Yaman, "Volkan bana göre Galatasaray'da iyi bir dönem geçirdi. Ancak kendisine sürekli ilk 11'de oynayacak takıma gitmesi daha iyi oldu. Eskişehirspor, bu yıl başarı bekleyen, hedefleri olan bir kulüp. Volkan iyi bir karar verdi. Orada
kendisini oynayarak daha iyi gösterecektir. Bir futbolcu oynamadan kendisini gösteremez. Sürekli kenarda oturan bir futbolcu, bir gün görev verseniz, ne kadar başarı gösterir. Eskişehirspor'da volkan kendisini yeniden gösterecektir. Volkan, iyi bir futbolcu ve başarılı olacaktır" dedi.
Amca İsmail Yaman, Volkan'ın Galatasaray'dan ayrılmasına üzülmediğini ve Eskişehirspor'a transfer olmasına sevindiğini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2009 Pazartesi 13:25:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?