17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Anaokulu öğrencileri emniyette

ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ EMNİYETTE

Bartın'da Şirinler Anaokulu öğrencileri Bartın Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, temel trafik kuralları ile ilgili bilgiler aldı. Öğrencilere polisler tarafından slayt ve film gösterimi de izlettirildi.

Bartın Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Şirinler Anaokulu öğrencilerinin Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ettiği bildirildi. Ziyarette öğrencilere Temel Trafik Kuralları ile yaya ve yolcu olarak nelere dikkat edilmesi, nasıl davranılması gerektiği, yaya kaldırımın ve geçitlerin kullanılması, kavşaklarda karşıdan karşıya geçişler, sinyalizasyon ışıkların anlamları, emniyet kemerinin kullanılması, araçlarda oturma şekilleri, araçlara inme ve binmede uyacakları kurallar konusunda görsel slayt ve film gösterimlerinin yanında gerekli olan bilgilendirmeler yapıldı.

Öğrencilere, trafik bilincinin geliştirilmesine yönelik hazırlanan trafik konulu boyama kitapları dağıtıldı. Anaokulu öğrencileri Emniyet Müdürlüğünden trafik kurallarına uyacakları sözünü vererek mutlu bir şekilde ayrıldı.

ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ EMNİYETTE
İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2010 Cuma 11:27:00
Güncelleme :26 Şubat 2010 Cuma 12:42:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?