17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Anaokulunda çalışmalar sürüyor

AYDEDE ANAOKULUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Bartın'da eğitim gönüllüsü ve Bartın İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan "Mustafa Aydede" Anaokulunda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Eğitim gönüllüsü hayırsever Ahmet Aydede'nin 150 bin liralık bağışı ve İl Özel İdaresinin eğitim görev alanı kapsamındaki çalışmalarıyla birlikte Mustafa Aydede Anaokulu önümüzdeki hafta kapılarını açacak. Bartın İl Özel İdaresi Mustafa Aydede Anaokulunda incelemelerde bulunan Vali İsa Küçük, "İlimiz eğitim ve öğretimine katkı sağlayacak olan anaokulumuzu önümüzdeki hafta hizmete açacağız. Yapılan bilimsel araştırmalar göstermektedir ki, anaokuluna giden öğrencilerimizin üniversiteyi kazanma oranları çok yüksektir. İl olarak girdiğimiz her türlü eğitim ve öğretim sınavında ilk 3'e girme hedefimiz konusunda çalışmalarımız bundan sonrada tüm hızıyla devam edecektir. Eğitim gönüllüsü hayırsever Ahmet Aydede'ye destek ve katkılarından dolayı çok teşekkür ediyor, tüm Bartınlıları eğitim ve öğretime destek olmaya davet ediyorum" dedi.

Bartın İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış'ın da hazır bulunduğu incelemelerinde Vali İsa Küçük ayrıca, eski Vali Konağı olarak hizmet veren binanın tamamlanmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsis edileceğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2010 Perşembe 14:12:00
Güncelleme :16 Eylül 2010 Perşembe 16:39:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?