17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Arıt yolu zamanında bitirilecek

ARIT YOLU ZAMANINDA BİTİRİLECEK

AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, yapımı devam eden Arıt karayolunun zamanında bitirilerek hizmete açılacağını belirtti.

AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, merkez ilçeye bağlı Arıt beldesinde muhtarlarla kahvaltı programında bir araya geldi. Kahvaltıya AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Arıt Belediye Başkanı Şahidi Kuşçu, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Recep Ünal Çil, AK Parti Bartın 2. sıra Milletvekili adayı Dr. Seyfettin Kalay, Arıt Belde Teşkilat Başkanı, İl Teşkilat üyeleri, belde teşkilat üyeleri ve Arıt beldesine bağlı köy muhtarları katıldı. Adaylar Arıt Aydınlar karayolu ve Arıt'ta yürütülen alt yapı çalışmaları hakkında bilgi verdi. Arıt'a diğer partilerin milletvekili adaylarının seçimden seçime geldiğini söyleyen AK Parti Milletvekili ve adayı Yılmaz Tunç, "Biz seçimden seçime gelen siyasetçilerden değiliz. Bartın-Arıt-Aydınlar karayolunu biz başlattık. 15 milyon liraya ihale edilen bu yolla ilgili her gün bir dedikodu çıkartılıyor. Biz bu yolun 36 kilometresinin tamamını ihale ettik. Bu süreçte 'ihale iptal edildi' diye de dedikodular üretildi. Yol çalışmaları başladı. Bu seferde 'referandum için yapmaya başladılar' dediler. Şimdi de 'durdu' diyorlar. Bunların hepsi milletimizin kafasını karıştırmak için ortaya atılan yalan dolan dedikodulardır. Yol tabelada yazılan 2013 yılında bitecek. Vatandaşlarımız çıkarılan dedikodulara itibar etmesin" dedi.

Arıt'ın kanalizasyon sorununa çözüm bulmak için çalışma yaptıklarını belirten AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, "Kültür Bakanlığı bütçesinden 1,5 milyon lira bu iş için ayrıldı. Arıt içme suyu inşaatı da 1 milyon 873 bin lira tutarında bir yatırım. Tabi ki bu alt yapı çalışmaları yapılırken sokaklar çamur olacak. Fakat muhalefet adayları çamuru göstererek yapılan yatırımı arka plana atıyor. Arıt'ı çıkmaz sokaktan biz kurtaracağız. Arıt'ta alt yapı çalışması yapılan sokakların kilit parke ve kaldırım çalışmasına başlandı. Söğütlü'de hizmete açılan ziyaretçi merkezi turizm açısından önemlidir. Milli Parkların girişine tabela dikmekle bu iş olmaz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2011 Salı 15:47:05
Güncelleme :4 Mayıs 2011 Çarşamba 18:21:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?