17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Arslan mazbatasını aldı!

AK Parti Bartın İl Başkanlığının 11 Mart 2012 tarihinde yapılan AK Parti Bartın İl Başkanlığı 4. olağan kongresi seçimleri sonunda AK Parti Bartın İl Başkanlığı görevine seçilen Yaşar Arslan Bartın Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanlığından mazbatasını aldı.

AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan mazbata tesliminin ardından kısaca açıklamada bulundu.

AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Bartın'da yapılması gereken tüm çalışmaları büyük gayret ve çaba ile çalışarak yapacaklarını belirtti. Başkan Arslan, "11 Mart Pazar günü büyük bir katılım ve coşku içerisinde 4'üncü olağan kongremizi yapmıştık. O gün delegelerimiz bu göreve layık görerek teveccüh ettiler. Bartın'a gerekli hizmet için bütün ekibimizle çalışarak gerekli gayreti göstereceğiz. Bu yeni dönemin Bartın İl teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyorum. İl Kongresi ve İlçe Kongresinin bitirdik. Bundan sonra artık çalışma zamanıdır. Bartın'da gerekli olan çalışmaları yapmak için bütün gücümüz ile çalışacağız. Bu konuda da kararlıyız" dedi.

Ardından AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan Bartın İl Başkanlığına seçilen yeni yönetim üyeleri ile fotoğraf çektirdi

iha
Yayın Tarihi : 15 Mart 2012 Perşembe 09:45:38
Güncelleme :16 Mart 2012 Cuma 13:15:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?