17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Asfaltlama çalışmaları sürüyor

ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol asfaltlama çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Bartın Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, belediye ekipleri tarafından asfalt çalışmalarının aralıksız olarak sürdürüldüğü bildirildi.

Belediye Başkanı Cemal Akın, yapılan çalışmalarla ilgili yaptığı konuşmasında, yol bakım-onarım ve asfaltlama çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağını ifade etti. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, "Emniyet Müdürlüğümüzün bulunduğu kavşakta ve Kadın Doğum Hastanesinin giriş bölümde ki yol yağmurun da etkisiyle zamanla deforme olmuştu. Havaların da sıcak gitmesiyle birlikte şehrimizde bu tür sıkıntılı yollarımızda asfaltlama çalışması başlattık. Söz konusu bu iki bölgede toplamda 300 ton asfalt malzemesi kullanıldı. Araç sahiplerinin ve yaya vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamamaları için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2010 Salı 16:58:03
Güncelleme :24 Haziran 2010 Perşembe 16:51:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kemal yapincak IP: 217.191.65.xxx Tarih : 26.06.2010 11:06:22

evet görüyoruz asfalt calismalari var önce yola siyah yapistirici sonrada üzerine biraz asfalt sonrada üzerine dökün cakili MICIRI ondan sonra biz yollari asfaltladik diye sevinin sonrada sagdan soldan gecen araclara küt pat cakillar zarar versin tabiki birde o türkiyenin meshur MICIRINA araclarini kaptiripta ölen veyahut yaralananlarda var  yollari adam gibi asfaltlayin bende szleri ayakta alkisliyayim  yapin ama yaptiyiniz isi göstermelik deyil adam gibi yapin kaliteli malzeme kullanin  yaptiyiniz yollar 3 veya 5 ay sonra mahvolmazin