18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

Aşklarını tahtaya yazıyorlar

GENÇLER AŞKLARINI TAHTAYA YAZIYOR

Bartın'da eski dönemlerde Belediye Başkanlığı tarafından kentin muhtelif yerlerinde bulunan elektrik panolarının güzel görünüm içinde olması sebebiyle yapılan giydirmelerdeki tahtalara şimdilerde gençler aşklarını yazıyor.

Bartın'ın bir çok yerinde eski dönemlerde yapılan giydirmeler gençlerin istilasına uğradı. Ağaç giydirmeleri kendilerine hedef seçen gençler, tebeşirlerle aşklarını kalp şekilleri yapıp içine yazıyor. Siyasi içeriği olmayan yazıların çoğunda gençler aşık olduğu kız yada erkeklerin isimlerini yazıyor. Kentin bir çok yerinde göze çarpan aşk yazıları kent gönüllülerini zaman zaman kızdırıyor. Kent gönüllüsü vatandaşlar, "Belediye giydirme yapıyor. Ortaya çok güzel şeyler çıkıyor. Gençler de gelip bunları düşüncesizce kirletiyor. Okullardaki öğretmenlerimizin gençleri bu tür kötü davranışlardan uzak tutması için uyarı yapmasını bekliyoruz" dedi.

Gençlerin yazdığı yazı ve yaptıkları şekillere kızan vatandaşlar, belediye tarafından gençlerin aşklarını ve isimlerini yazabileceği büyük bir tahtanın kentin değişik bir bölgesine yapılması önerisinde de bulundu.

GENÇLER AŞKLARINI TAHTAYA YAZIYOR
GENÇLER AŞKLARINI TAHTAYA YAZIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2010 Çarşamba 11:38:03
Güncelleme :26 Mayıs 2010 Çarşamba 13:09:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?